logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

امام جمعه زهک؛

انقلاب اسلامی یک تحفه الهی و یک هدیه غیبی بوده است

انقلاب اسلامی یک تحفه الهی و یک هدیه غیبی بوده است
امام جمعه زهک گفت: انقلاب اسلامی هم در پیدایش و هم در کیفیت مبارزه و هم در انگیزه انقلاب و قیام یک تحفه الهی و یک هدیه غیبی بوده است که از طرف خداوند به مار ارزانی شده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از زهک آنلاین، حجت الاسلام و المسلمین حسن خدری اظهار داشت: انقلاب اسلامی هم در پیدایش و هم در کیفیت مبارزه و هم در انگیزه انقلاب و قیام یک تحفه الهی و یک هدیه غیبی بوده است که از طرف خداوند به مار ارزانی شده است.
وی افزود : دستاوردهای انقلاب را نمی توان در یک فرصت کوتاه بیان کرد چون قابل شمارش نیست ، خیلی از نعمت هایی که خداوند متعال به برکت انقلاب اسلامی به ما ارزانی داشته مورد توجه ما قرار نمی گیرد .
امام جمعه زهک نشست ژنو اشاره کرد و افزود : صحبت های که وزیر امور خارجه امریکا در مجمع جهانی اقتصاد بیان کرد نشان داد که وی از جهات مختلف روانی تحت فشار است و شبیه کسی سخن می گفت که هیچ گونه تسلت و تعادل روحی روانی ندارد .
وی افزود : نشست ژنو یک اجماع جهانی بود که توسط آن بتوانند مشکلات منطقه را از طریق دیپلماسی حل کنند وی ما می بینیم که بیان می کنند که گزینه نظامی روی میز است .
وی همچنین ادامه داد : علی رغم توافقاتی که گروه ۱+۵با ایران داشته ما باز می بینسم که اقایان تهدید می کنند و می گویند که ما اجازه نمی دهیم ایران فناوری هسته خود را ادامه دهد و از این گونه صحبت ها ، در صورتی که همه اینها توافق شده ، س معلوم می شود که مشکلاتی بین این قدرتها وجود دارد .
امام جمعه زهک گفت : انقلاب اسلامی با اتکای به مردمش آنقدر قدرت دارد که مقابل تهدیدات این کشور ها بایستند و جواب داندان شکنی به آنها بدهد . کما اینکه جوابشان را هم گرفتند ، هم رئیس جمهور محترم و هم فرمانده محترم سپاه جواب دندان شکنی به یاوه گویی ها آنها دادند .
حجت الاسلام خدری به سفر استاندار و هئیت همراه به منطقه سیستان نیز اشاره کرد و افزود : خداوند را شاکریم که یک انسان فرهیخته و دانشمند و بسیار امین و مدیری قابل به عنوان استاندار این استان انتخاب شده است و امیدواریم که بتوانند با طرحهای حساب شده و استفاده از خرد جمعی که نظر خود ایشان هم است مشکلات این منطقه را حل کنند زیرا که مشکلات سیستان غیر قابل حل نیست و با نگاه کارشناسانه و عمیقی که استاندار به این مشکلات دارند و استفاده از استعدادهایی که تا کنون از آنها استفاده نشده است قطعا این کار را خواهند کرد .
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی دانا, زهک آنلاین,
,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه