رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندوآب اعلام کرد:
ثبت 15 وقف جدید در شهرستان میاندوآب از ابتدای امسال/ تلاش برای تقویت و ترویج فرهنگ وقف
رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندوآب از ثبت 15 وقف از آغاز امسال در مجموع با بیش از 12 میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام مقصود محمودی در گفت و گو با خبرنگار زرین خبر با بیان اینکه تعمیر، توسعه و ساخت مساجد، ساخت خانه عالم، ائمه اطهار(ع) و حمایت از نخبگان، نیت واقفان در ثبت وقف های جدید است، گفت: این موقوفات از آغاز امسال با ارزشی بیش از 12 میلیارد ریال ثبت شده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, زرین خبر,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندوآب با بیان اینکه این شهرستان پیشرو در ثبت موقوفات جدید در سطح استان است، اظهار کرد: موقوفات ثبت شده امسال در این شهرستان در زمینه مسکونی، زراعی و تجاری بوده اند.
,وی به برنامه های هفته وقف نیز در شهرستان میاندوآب اشاره کرد و افزود: برنامه های هفته وقف امسال با شعار "همه، واقف باشیم" و در راستای تقویت فرهنگ و سنت حسنه وقف برگزار می شود.
,محمودی تصریح کرد: برگزاری همایش یاوران وقف، افتتاح مرکز تخصصی حفظ قرآن کریم و برگزاری محافل معنوی انس با قرآن کریم را از اهم برنامه های این هفته در میاندوآب است.
,رئیس اداره اوقاف و امور خیریه میاندوآب با بیان اینکه تکریم و تجلیل از واقفان و تبیین آثار و برکات سنت حسنه وقف از رویکردهای اساسی برنامه های هفته وقف است، اظهار کرد: جایگاه فرهنگ وقف باید با تبلیغ تقویت شود و در برنامه های این هفته نیز در این راستا حرکت خواهیم کرد.
,وی ابراز امیدواری کرد با برنامه هایی که انجام می شود، شاهد افزایش روزافزون موقوفات با نیت های جدید مانند رسیدگی به محرومان و مستضعفان در این شهرستان باشیم.
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه