logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

سرپرست مرکز بهداشت:

هیچ مورد قطعی به آنفولانزا در مهرستان ثبت نشده است

هیچ مورد قطعی به آنفولانزا در مهرستان ثبت نشده است
سرپرست مرکز بهداشت مهرستان گفت: تا کنون هیچ مورد قطعی به آنفولانزا در شهرستان مهرستان مشاهده و ثبت نشده است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از با مهرستان، عبدالرحیم طبسی در گفتگو با خبرنگار با مهرستان با اشاره به شیوع بیماری آنفولانزا، اظهار داشت: شهروندان با رعایت نکات بهداشتی می توانند از شیوع سرماخوردگی فصلی و آنفولانزا در این شهرستان پیشگیری کنند.
وی در خصوص اقدامات مرکز بهداشت مهرستان در زمینه اطلاع رسانی این بیماری، خاطر نشان کرد: در زمینه اطلاع رسانی این بیماری تا کنون جلسات مشترکی را با مسئولین، مدیران و مربیان بهداشت مدارس و مهدکودک ها برگزار کرده ایم که در این جلسات بر لزوم آموزش و اطلاع رسانی به شهروندان و بخصوص قشر دانش آموز تاکید شده است.
وی ادامه داد: کارکنان بهداشت در مرکز بهداشت، خانه بهداشت و مدارس مهرستان شهروندان را با علائم و نحوه انتشار این بیماری نیز آشنا کرده اند.
سرپرست مرکز بهداشت مهرستان با اشاره به علائم بیماری آنفولانزا، گفت: علائم این بیماری شامل تب، سرفه، سردرد، درد عضلانی در تمام بدن، آبریزش از بینی و چشم، تهوع و استفراغ و بی اشتهایی می باشد.
وی افزود: این بیماری به شدت مسری است، به همین دلیل باید در محیط های شلوغ مانند مدارس و مهدکودک ها با رعایت نکات بهداشتی از شیوع آن جلوگیری بعمل آید.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, با مهرستان،,
,
,
,
,

طبسی به راه های انتقال بیماری آنفولانزا اشاره و بیان داشت: این بیماری از طریق قطرات آلوده ای است که در طی سرفه و عطسه بیمار در هوا انتشار می یابد و وارد دستگاه تنفس فرد سالم می شود.
وی افزود: دست دادن و بوسیدن فرد بیمار و استفاده از لوازم شخصی بیمار نیز از دیگر راههای انتقال بیماری است.
وی پیشگیری از این بیماری را مهم عنوان و تصریح کرد: در زمینه پیشگیری مهمترین نکته رعایت اصول بهداشتی و فاصله گرفتن از بیماران است.
سرپرست مرکز بهداشت مهرستان تاکید کرد: شستشوی مکرر دست ها با آب و صابون مایع یکی از بهترین راه های پیشگیری از ابتلا به این بیماری است.

,
,
,
,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه