پیکر شهید حادثه نیکشهر در زاهدان تشییع می شود/ اصفهان و یاسوج میزبان سایر شهدا

پیکر شهید حادثه نیکشهر در زاهدان تشییع می شود/ اصفهان و یاسوج میزبان سایر شهدا
مدیر کل بنیاد شهید سیستان و بلوچستان گفت: مراسم تشییع پیکر شهید گروهبان یکم امین مرادی که در نیکشهر به فیض شهادت نائل شد فردا در زاهدان برگزار می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عباس پالاش در گفت و گو با خبرنگار ایثار و شهادت عصر هامون ضمن تسلیت شهادت شهدای نیروی انتظامی اظهار داشت: روز گذشته بر اثرانفجار تله انفجاری که در محور نیکشهر و در مسیر ماموران نیروی انتظامی در اطراف پاسگاه کهیری رخ داد، 3 تن از ماموران نیروی انتظامی شهید شدند که مراسم تشییع پیکر شهیدامین مرادی فردا در زاهدان برگزار می شود.

وی ادامه داد: این مراسم فردا پس از برگزاری نماز جمعه از محل مصلی آغاز می شود.

مدیر کل بنیاد شهید سیستان و بلوچستان بیان کرد: 2 تن دیگر از شهدای نیروی انتظامی، شهید سروان علی غلامی و گروهبان یکم مهدی حاجی عرب جهت تشییع و خاکسپاری به زادگاه خود یاسوج و اصفهان اننتقال داده شدند.

انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, عصر هامون,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه