مسئول عقیدتی سیاسی تیپ 288 مستقل زرهی شهرستان خاش در مراسم عزاداری آخر ماه صفر؛

زندگی رسول مکرم اسلام(ص) توام با مودت و محبت بود/ امام حسن مجتبی(ع) الگو و سرمشق روش صحیح تعلیم و تربیت کودکان است

زندگی رسول مکرم اسلام(ص) توام با مودت و محبت بود/ امام حسن مجتبی(ع) الگو و سرمشق روش صحیح تعلیم و تربیت کودکان است
مسئول عقیدتی سیاسی تیپ ۲۸۸ مستقل زرهی شهرستان خاش گفت: زندگی رسول مکرم اسلام(ص) توام با مودت و محبت بود و باید زندگی و سیره حضرت محمد(ص) را الگوی زندگی خود قرار دهیم.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا  به نقل از تفتان ما، حجت الاسلام عیسی کیانی در مراسم سالروز رحلت پیامبر مکرم اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا (ع) که در مسجد المهدی(عج) شهرستان خاش برگزار شد، به تشریح سیره نبوی و خصوصیات اخلاقی پیامبر اکرم(ص) از منظر حضرت علی(ع) پرداخت و اظهار کرد: حضرت علی(ع) در خصوص فضیلت‌های اخلاقی و انسانی پیامبر (ص) می‌فرماید: پیامبر(ص)پیشوای پارسایان و وسیله‌ی بینایی و بصیرت برای هدایت جویان است او چراغی با نور درخشان و ستاره‌ای فروزان است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا  , شبکه اطلاع رسانی راه دانا , شبکه اطلاع رسانی راه دانا , تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما, تفتان ما,

وی افزود: حضرت محمد(ص) با عنوان خاتم الانبیاء برگزیده خداوند بر روی زمین است و با داشتن ویژگیهای رفتاری و معنوی و روحانی متمایز از دیگران رابط بین انسانها و خداوند بلند مرتبه است و انسانها بواسطه پیروی از سیره  آن حضرت هدایت می شوند  و به  سعادت دنیا و آخرت می رسند.

,

حجت الاسلام کیانی به بیان سرگذشت امام حسن مجتبی (ع)  و امام رضا (ع ) پرداخت و گفت: در سیره تربیتی امام حسن(ع) مسائل تربیتی و نکات باریک روان‌شناختی قابل توجهی دیده می‏شود که می‏تواند به عنوان الگو و سرمشق و نیز روش صحیح تعلیم و تربیت کودکان مطرح شود و بهترین فنون پرورش کودکان برای والدین و مربیان است.

,

وی ادامه داد: بهانه ی خلقت هستی پیامبر اکرم (ص) بود. آفتابی برتر و بزرگتر از آفتاب عالمتاب،  آفتابی که سراسر نور بود؛ نوری که همه چیز به خاطر او آفریده شد.

,

این روحانی برجسته در سخنانی با استفاده از احادیث و روایات در مورد فضیلت و زندگی پیامبر اعظم  ( ص )  مطالبی را بیان کرد و اذعان کرد: رسول مکرم اسلام(ص) از بعد اخلاق شخصی فردی بزرگوار، امین، راستگو، صبور، جوانمرد و از بعد اخلاق حکومتی فردی عادل، باتدبر، شجاع، امانت دار بیت المال، رازدار، مدیر و مدبر، رئوف و مهربان، بخشنده و پیشگام و دستگیرنده محرومان بود.

,

وی اظهار کرد: نفاق و جدایی مهمترین عاملی است که موجب وارد شدن لطمه‌های زیادی در طول تاریخ به جهان اسلام و مسلمانان شده و این توطئه نیز با تمسک جستن به قرآن وعمل به آموزه های این کتاب الهی و پیروی از سیره پیامبرگرامی اسلام و امامان معصوم(ع)خنثی خواهد شد.

,

گفتنی است این مراسم که به همت جوانان هئیت مکتب الحسین(ع) مسجدالمهدی(عج) برگزار شد؛ با مداحی محمود معین و علی دهقانی مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) ادامه یافت و نیز عاشقان و دلباختگان خاندان عصمت وطهارت به یاد نبی مکرم اسلام (ص) و مظلومیت و غربت تنها ترین سردار اسلام سوگواری کردند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه