logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

ورود دکل‌های جدید نفتی ایرانی به خلیج فارس

ورود دکل‌های جدید نفتی ایرانی به خلیج فارس
مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره با اشاره به ورود یک دستگاه دکل جدید حفاری به طرح توسعه میادین نفت و گاز ایران در خلیج فارس از افزایش تعداد دکل‌ها در توسعه میادین مشترک نفتی خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روابط عمومی شرکت ملی نفت، سعید حافظی در تشریح برنامه‌های حفظ و نگهداشت تولید نفت در میادین مشترک در خلیج فارس، گفت: با توجه به محدودیت منابع مالی و تعداد دکل‌های دریایی، هم اکنون اولویت اول توسعه، حفظ و نگهداشت نفت و گاز با میادین مشترک است.

مدیرعامل شرکت نفت فلات قاره ایران با اعلام این که هم اکنون در میدان مشترک نفتی سلمان به طور همزمان سه دستگاه دکل حفاری مشغول به فعالیت هستند، تصریح کرد: در این میدان مشترک علاوه بر حفظ و نگهداشت تولید نفت و گاز، طرح توسعه آن هم در دستور کار قرار دارد.

وی با بیان این که هم اکنون بیشترین تعداد دکل های حفاری دریایی در طرح توسعه میادین مشترک نفتی فروزان و سلمان مشغول به کار هستند، اظهار کرد: با وجود این که در میادین دریایی به دلیل پتانسیل درونی کم، افت تولید سالیانه بالایی (به طور میانگین 12 تا 13 درصد) وجود دارد، شرکت نفت فلات قاره اجازه نداده است تا در میادین مشترک این افت تولید خود را نشان دهد.

این مقام مسئول با یادآوری این که درحال حاضر سیاست شرکت ملی نفت ایران استفاده از دکل های حفاری ایرانی است، تبیین کرد: از این رو اولین مناقصه برای اجاره یک دستگاه دکل دریایی برگزار شده و یک شرکت حفاری خصوصی پس از انجام مراحل فنی، مالی و شرکت در مناقصه توانست در میانِ چهار شرکت دارای دکل حفاری دریایی برنده شده است.

حافظی با بیان این که دکل حفاری این شرکت بخش خصوصی به زودی فعالیت های خود را در طرح های نفت و گاز خلیج فارس آغاز می کند، خاطرنشان کرد: مناقصه دوم هم منتشر شده و به زودی به منظور افزایش تعداد دکل های در حال کار شرکت نفت فلات قاره ایران برگزار خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه