رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور:
تخصیص ردیف بودجه ای منحصر به فرد برای مشهد خیلی پذیرفتی نیست
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور گفت: تقاضای تخصیص ردیف بودجه ای منحصر به فرد برای مشهد خیلی پذیرفتی نیست زیرا این دیدگاه وجود دارد که اعتبار مشهد باید اعتبار مناسبی همراه با شهرهای دیگر کشور باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پرستوها محمد باقر نوبخت پس از جلسه امروز شورای اداری خراسان رضوی که با حضور برخ یاز اعضای هئیت دولت و رئیس جمهور برگزار شد، اظهار داشت: تقاضای تخصیص ردیف بودجه ای منحصر به فرد برای مشهد خیلی پذیرفتی نیست زیرا این دیدگاه وجود دارد که اعتبار مشهد باید اعتبار مناسبی همراه با شهرهای دیگر کشور باشد ضمن آنکه باید در نظر داشت هیچ نقطه ای از کشور تقدس مکانی و جایگاه معنوی مشهد را ندارد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پرستوها , پرستوها, پرستوها,رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با اشاره بر جایگاه مشهد در جهان اسلام تصریح کرد: دو وظیفه اصلی بر عهده ما می باشد نخست آنکه مشهد را به آن اندازه تجهیز و امکانات و نیاز های آن را تامین کنیم که ظرفیت پذیرایی از همه ایرانیان را داشته باشد از سویی دیگر باید به سایر نقاط کشور و نیازهای آنها نیز توجه شود.
,وی افزود: وی ابراز امیدواری کرد با منابع محدودی که دولت در اختیار را دارد بتوان به صورت عادلانه اعتبارات را بین مشهد و سایر نقاط کشور توزیع کرد البته هنوز بودجه خراسان رضوی در این زمینه قطعی نشده و مقرر گردید هفته آینده ارقام جمع بندی و اعلام شود.
,نوبخت عنوان داشت: رای توسعه و عمران حاشیه شهر مشهد از دو ردیف اعتباری استفاده می شود که اعتبارت فرهنگی شهر مشهد و دیگری اعتباراتی است که برای موضوع پایتخت فرهنگی جهان اسلام در 2017 برای مشهد در نظر گرفته می شود.
,وی خاطرنشان کرد: در سفر سال گذشته هیات دولت به خراسان رضوی 78 طرح و پروژه با اعتبار 9 هزار و 750 میلیارد ریال مصوب شد که قرار بود عمده آنها ظرف دو سال و برخی طرح ها چون طرح رسیدگی و بهسازی رودخانه کشف رود سه ساله به انجام برسد.
,رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با تاکید بر اینکه تعهدات سفر دولت به خراسان رضوی تا پایان سال مالی ۹۴ انجام می شود، گفت: تاکنون با وجود همه محدودیت ها بالغ بر شش هزار میلیارد ریال از این اعتبار اختصاص یافته و به بیش از 44 طرح به طور کامل و 100 درصدی اعتبارات مصوب پرداخت شد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه