logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

معاون فرهنگی دانشگاه باهنر خبر داد؛

همایش ملی اندیشه های شهید مطهری در دانشگاه شهید باهنر کرمان

همایش ملی اندیشه های شهید مطهری در دانشگاه شهید باهنر کرمان
معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اشاره به در پیش بودن روز وحدت حوزه و دانشگاه، از برگزاری همایش ملی اندیشه های شهید مطهری در تاریخ 25 آذر، در دانشگاه شهید باهنر کرمان خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از"استادایرانی"، صبح امروز  طاهر، رئیس دانشگاه شهید باهنر، حجت الاسلام والمسلمین صباحی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در استان و اعضای هیئت رئیسه دانشگاه با آیت الله جعفری، نماینده ولی فقیه و امام جمعه کرمان دیدار کردند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, استادایرانی,

در این جلسه طاهر،رئیس دانشگاه باهنر، ضمن تبریک حلول ماه ربیع الاول، جایگاه ویژه دانشگاه شهید باهنر را به عنوان دانشگاه مادر مورد تأکید قرار داد و گفت: این دانشگاه حدود 650 عضو هیئت علمی و حدود 14 هزار دانشجو دارد که از این تعداد تقریبا 5 هزار دانشجو در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری مشغول به تحصیل هستند که از این منظر دانشگاه دارای پتانسیل های خوب علمی و فرهنگی است.
وی افزود: این دانشگاه در جایگاه بزرگترین دانشگاه جنوب شرق کشور و به عنوان دانشگاه مادر، وظیفه نظارت و ارزیابی را نسبت به سایر دانشگاه های استان برعهده دارد.

,
,

در ادامه بصیری، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، درباره فعالیت ها و برنامه ریزی های فرهنگی دانشگاه اشاراتی داشت و عنوان کرد: امروز بین دو نهاد فرهنگی دانشگاه؛ یعنی حوزه معاونت فرهنگی و دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، همگرایی و وحدت خوبی برقرار است که برکات زیادی برای دانشگاه داشته است.

,

معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه با اشاره به در پیش بودن روز وحدت حوزه و دانشگاه، از برگزاری همایش ملی اندیشه های شهید مطهری در تاریخ 25 آذر، در دانشگاه شهید باهنر کرمان خبر داد.

,

سپس در ادامه  آیت الله جعفری ، امام جمعه کرمان عنوان کردند: ما از دیرباز با دانشگاه شهید باهنر در ارتباط بوده ایم و هستیم.

,

امام جمعه کرمان از دو انتخابات مهم اسفندماه 94 یاد کرد و نقش دانشگاه را به عنوان خواص جامعه در حضور حداکثری اقشار مختلف مردم در انتخابات پیش رو بسیار مهم و برجسته قلمداد کرد.

,

وی با یادآوری سخنان حکیمانه مقام معظم رهبری که فرمودند: شعارهای بنیادی مردم استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی بوده و هست.

,

آیت الله جعفری در پایان افزود: آزادی در چارچوب قانون و شرع لازمه رشد جامعه است و به معنای بی قیدی نیست.

,

, ,


,
, ,

, ,

, ,
 انتهای پیام/
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه