مدیر جهاد کشاورزی رودان:
آغاز برداشت هندوانه خارج از فصل در ۵۵ هکتار از زمین های کشاورزی رودان
مدیر جهاد کشاورزی رودان گفت: برداشت هندوانه خارج از فصل در ۵۵ هکتار از زمین های کشاورزی رودان آغاز شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا،سهراب مرشدی مدیر جهاد کشاورزی رودان در مصاحبه با خبرنگار رودان نیوز، گفت: برداشت هندوانه خارج از فصل، از ۵۵ هکتار اراضی کشاورزی بخش جغین و مرکزی شهرستان، با متوسط برداشت ۲۵ تن در هکتار آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رودان نیوز,وی اظهار کرد: پیش بینی می شود امسال ۱۵۰۰ تن هندوانه برداشت شود. که در مقایسه با پارسال ۲۰ درصد کمتر است.
,,
مرشدی افزود: خشکسالیهای پی در پی در سالهای اخیر و کمبود آب و تأمین نشدن آب مورد نیاز کشاورزان، مهمترین عوامل کاهش این محصول است.
,,
سهراب مرشدی با اشاره به اینکه هندوانه خارج از فصل برای استفاده مردم در شب یلدا ذخیره سازی می شود، اضافه کرد: کاشت هندوانه خارج از فصل، از مهر هرسال در رودان آغاز، و اواخر آذر برداشت می شود.
,
مدیر جهاد کشاورزی رودان، ادامه داد: این محصول جالیزی علاوه بر تامین نیاز استان و شهرستان ،به استان های تهران، اصفهان، شیراز، کرمان، آذربایجان غربی و شرقی صادر می شود.
,
در شهرستان رودان با توجه به آب و هوای گرم ، محصولات جالیزی خارج از فصل کشت و تولید می شود.
,
,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه