logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی در نشست خبری؛

تولید واکسن دوگانه طیور بیوکاسل توسط محققان موسسه سرم سازی رازی

تولید واکسن دوگانه طیور بیوکاسل توسط محققان موسسه سرم سازی رازی
واکسن دوگانه طیور بیوکاسل توسط محققان موسسه سرم سازی رازی تولید شده است و در مراسم روز پژوهش که فردا در تهران برگزار می شود از آن رونمایی خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرزبانو، علی پوربخش در نشست خبری که صبح امروز در محل موسسه سرم سازی رازی برگزار شد به فعالیت های این موسسه اشاره کرد و اظهار داشت: تحقیقات در حوزه دامپزشکی و تولید فرآورده های بیولوژیک از عرصه هایی است که توسط محققان این موسسه به آن پرداخته می شود.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرزبانو,
وی افزود: معاونت امور دام جهاد کشاورزی، انجمن های دامداری و سندیکاها از متولیان اجرای تحقیقات در عرصه دامپزشکی می باشد که موسسه رازی در تحقیقات و تولید توانسته تقاضا و مشتری محور باشد و در حال حاضر نیز بیش از 205 طرح در حال اجرا دارد.

معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی به فعالیت های این موسسه اشاره کرد و گفت: در سال 93 تعداد 90 مقاله و در سال 92 نیز 45 مقاله توسط این موسسه ارائه گردیده است که البته تا پایان سال 150 طرح ارائه خواهد شد که تاکنون 93 مورد از آن اجرا شده است.

وی از رونمایی نخستین واکسن دوگانه طیور بیوکاسل در تهران خبر داد و گفت: این آیین فردا سه شنبه در مراسم روز پژوهش برگزار خواهد شد.

,

معاون تحقیقات و فناوری موسسه رازی به فعالیت های این موسسه اشاره کرد و گفت: در سال 93 تعداد 90 مقاله و در سال 92 نیز 45 مقاله توسط این موسسه ارائه گردیده است که البته تا پایان سال 150 طرح ارائه خواهد شد که تاکنون 93 مورد از آن اجرا شده است.

,

وی از رونمایی نخستین واکسن دوگانه طیور بیوکاسل در تهران خبر داد و گفت: این آیین فردا سه شنبه در مراسم روز پژوهش برگزار خواهد شد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه