آمادگی همه جانبه استان مرکزی برای اجرای طرح زمستانه؛
126 تیم ثابت پلیس راه و راهور آماده خدمات رسانی مضاعف به مسافران
معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان از حضور 126 تیم ثابت پلیس راه و راهور و آمادگی همه جانبه دستگاه های امدادی و خدمات رسانی در اجرای طرح زمستانه در این استان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز، سرهنگ "مهدی حسنی" معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان مرکزی در مراسم طرح زمستانه پلیس در ستاد فرماندهی انتظامی استان گفت: همزمان با شروع فصل سرما و آغاز نزولات آسمانی در کشور از امروز طرح زمستانه پلیس در سطح معابر درون و برون شهری استان همزمان با سراسر کشور آغاز شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , اراک امروز, اراک امروز, ، , سرهنگ "مهدی حسنی" معاون هماهنگ کننده فرماندهی انتظامی استان مرکزی در مراسم طرح زمستانه پلیس در ستاد فرماندهی انتظامی استان گفت: همزمان با شروع فصل سرما و آغاز نزولات آسمانی در کشور از امروز طرح زمستانه پلیس در سطح معابر درون و برون شهری استان همزمان با سراسر کشور آغاز شد.,
وی افوزد: این طرح که با همکاری سازمان راهداری ، جمعیت هلال احمر ، امداد خودرو، سازمان شهرداری ، اورژانس ، اعضای شورای ترافیک استان ، سازمان هواشناسی و سازمان صدا و سیما در کنار پلیس اجرا می شود از تاریخ 23 آذر ماه آغاز و تا 20 اسفند ماه سال جاری ادامه دارد.
,
این مقام انتظامی استان مرکزی با بیان اینکه این طرح در راستای تسهیل در روند عبور و مرور مسافران از سطح معابر برون شهری و شهروندان در سطح معابر درون شهری در فصل سرما اجرا می شود بیان کرد: با استفاده از حداکثر نیروها و تجهیزات ناجا آماده خدمات رسانی مضاعف به مردم می باشیم.
,
,
سرهنگ حسنی شناسایی نقاط برف خیز و حادثه خیز استان و اجرای تدابیر امنیتی برای این نقاط، تشکیل ستاد اسکان موقت برای مسافران در راه مانده، هماهنگی با سازمان های هواشناسی و صدا و سیما برای اطلاع رسانی به موقع از وضعیت جوی را از مهمترین اقدامات پلیس در اجرای طرح دانست و عنوان داشت: 126 تیم ثابت پلیس راه و راهور آماده خدمات رسانی مضاعف در اجرای طرح زمستانه در خدمت شهروندان هستند.
,
معاون هماهنگ کننده استان همچنین از حضور 71 تیم ثابت و نظارتی امداد خودرو، 350 تیم راهداری و 32 راهدار خانه ثابت و سیار ، 44 پایگاه امدادی ثابت اورژانس و 4 دستگاه آمبولانس و اتوبوس سیار برای امداد رسانی در حوادث احتمالی، 28 پایگاه امداد و نجات هلال احمر در کنار پلیس خبر داد و افزود: علاوه بر حضور تیم های ثابت پلیس راه و راهور در صورت بروز حادثه ، نیروهای یگان ویژه نیز آماده همکاری در طرح زمستانه پلیس استان هستند.
,
سرهنگ مهدی حسنی از شهروندان خواست در صورت لزوم از مسافرت های غیر ضروری در هنگام بارش برف و باران و لغزندگی معابر برون شهر پرهیز نمایند و در صورت سفر از شروع مسافرت ضمن اطمینان از سالم بودن خودرو، وسایل گرمایشی آن و همچنین سلامت معاینه فنی و پر بودن باک بنزین خودرو پوشاک گرم ، مواد خوراکی نیز به همراه داشته باشند.
,
,
رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در این آیین گفت: هدف از اجرای طرح زمستانه ترافیک پلیس راه و راهور تسهیل در تردد، افزایش ایمنی و انضباط ترافیکی، رسیدگی سریع به مصدومان و مجروحان حوادث احتمالی و در راه ماندگان و اسکان اضطراری این قشر است.
, رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی استان مرکزی نیز در این آیین گفت: هدف از اجرای طرح زمستانه ترافیک پلیس راه و راهور تسهیل در تردد، افزایش ایمنی و انضباط ترافیکی، رسیدگی سریع به مصدومان و مجروحان حوادث احتمالی و در راه ماندگان و اسکان اضطراری این قشر است.,
سرهنگ ابوالفضل امیدی افزود: رانندگی در شرایط برف و یخبندان با شرایط عادی متفاوت است و رانندگان با دقت بیشتری در فصول سرد و بارش نزولات آسمانی رانندگی کنند، از سفرهای غیر ضروری بپرهیزند و تجهیزات لازم گرمایشی همراه خود داشته باشند.
,
,
, ,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه