مدیر جهادکشاورزی شهرستان هشترود:
اقتصاد مقاومتی، اقتصادی پویا و درحال رشد است/ پرداخت ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات درقالب طرحهای اقتصاد مقاومتی
مدیر جهادکشاورزی شهرستان هشترود از پرداخت ۲۰ میلیارد ریال تسهیلات به طرحهای اقتصاد مقاومتی در این شهرستان خبر داد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ و به نقل از خبرنگار حوزه اقتصادی پیک هشترود ، مهندس اسماعیل کریمی اصل مدیر جهادکشاورزی شهرستان هشترود عصر روز دوشنبه در جلسه کارگروه اقتصاد مقاومتی که در محل مدیریت شهرستان برگزار شد، با اعلام این مطلب افزود: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری در خصوص سیاستهای اقتصاد مقاومتی، اشتغال زایی و ارج نهادن به استعدادهای داخل کشور و حمایت از تولید ملی این تسهیلات در قالب اقتصاد مقاومتی به کشاورزان و بهره برداران پرداخت شده است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پیک هشترود, پیک هشترود,,
وی با اشاره به هماهنگیهای صورت گرفته با بسیج سازندگی سپاه ناحیه هشترود افزود: این مقدارتسهیلات به ۱۱۸ نفراز متقاضیان، شامل طر حهای پرورش دام سبک وسنگین، پرورش زنبور عسل، ماکیان، مرغ بومی، آبزیان، شترمرغ تخصیص داده شده است که از این مقدار بیشترین تسهیلات به پرورش دام سنگین اختصاص دارد.
,,
کریمی اصل گفت: این تسهیلات در قالب عقود اسلامی با سود ۱۶درصد و تنفس ۶ ماهه پرداخت اقساط، با عاملیت بانک مهراقتصاد به متقاضیان طرحهای مشمول پرداخت می شود.
,,
مدیر جهادکشاورزی شهرستان هشترود اقتصاد مقاومتی را اقتصادی پویا و درحال رشد برشمرد و تصریح کرد: ارائه این نوع سیاستهای هوشمندانه وحکیمانه ازسوی رهبر فرزانه انقلاب اسلامی در بهبوهه فشار و تحریمهای ظالمانه دشمن، راهگشای مسائل و مشکلات پیش آمده بوده است.
,,
پایان پیام/
]
ارسال دیدگاه