در مرکزفرهنگی هنری گرگان انجام شد؛

خلاقیت های دانش آموزان گرگانی خالق ۱۰ انیمیشن کوتاه+تصاویر

خلاقیت های دانش آموزان گرگانی خالق ۱۰ انیمیشن کوتاه+تصاویر
کودکان و نوجوانان گرگانی با شرکت در کلاس های آموزشی و با هدایت مربیان هنری موفق به تولید بیش از ده فیلم کوتاه انیمیشن شدند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کلاس بیست ، «سایه تکاور صیاد» مربی هنری و مدرس کلاس های آموزش پویانمایی اظهار کرد: این کارگاه ها با هدف انجام فعالیت های کتاب محور از ابتدای سال گذشته به طور جدی در دستور کار مراکز گرگان قرار گرفته و کودکان و نوجوانان با شرکت در این دوره ها موفق به خلق آثار هنری شده اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کلاس بیست,

وی با تاکید بر نقش فیلم های کوتاه در قالب پویانمایی در جذب مخاطبان به کتاب و انتقال پیام های تربیتی بیان داشت: امروزه شاهد تولید فیلم های بسیار ارزشمندی هستیم که با هنرمندی و اندیشه خلاق توسط اعضا و مربیان توانمند کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان ساخته شده و امیدواریم در آینده نزدیک بتوانیم اولین جشنواره فیلم کوتاه را در کانون پرورش فکری استان برگزار کنیم.

,

an-k 1

, an-k 1,

این مربی هنری تصریح کرد: انتخاب داستان و تبدیل آن به فیلم نامه استوری بورد، انتخاب تکنیک نقاشی یا تصویر سازی، نقاشی یا تصویر سازی بر اساس داستان مربوطه، تعیین تکنیک ساخت انیمیشن ( تکنیک عکاسی، کات اوت نقاشی دستی، کات اوت نقاشی کامپیوتری، عروسکی، خمیری) از جمله مواردی است که در ساخت یک انیمشین به علاقه مندان آموزش داده می شود.

,

گفتنی است، انیمیشن های «خورشید خانم»، «آهو»، «دنیای خیالی من»، «امید»، «جوجه کوچولو» با به کارگیری تکنیک کات اوت نقاشی دستی و انیمیشن های «قاشق زنی، «کم آبی»، «پیله کاری»، «گل کاری»، نماهنگ «انقلاب»با به کار گیری از تکنیک نقاشی و کلاژ پارچه، انیمیشن های آن روزها با به کار گیری از تکنیک عروسکی و روش عکاسی و هم چنین انیمیشن های «کم آبی»، «آب»، «دنیای زیر آب»، «پروانه کار» با به کار گیری از تکنیک کات اوت نقاشی کامپیوتری بخشی از انیمیشن هایی است که تاکنون توسط اعضا و مربیان کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان گلستان ساخته شده است.

,

an-k1

, an-k1,

an-k 1
انتهای پیام/رض

, an-k 1,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه