یک استاد سیاسی دانشگاه پیام نور:

مسئولین هیات نظارت برانتخابات باید فتنه جدید را در نطفه خفه کنند/ایام الله 9 دی باید زنده نگه داشته شود

مسئولین هیات نظارت برانتخابات باید فتنه جدید را در نطفه خفه کنند/ایام الله 9 دی باید زنده نگه داشته شود
استاد سیاسی دانشگاه پیام نور گفت:مسئولین نظارتی با بصیرت کافی و هوشیاری بیش از حد وظیفه سنگین دارند و هر کس که کوچکتریت فاصله ای از نظام و ولایت دارد شایسته کاندیدا شدن را ندارد و باید تدبیری انجام شود که فتنه جدید در نطفه خفه شود .
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سید ضیاء محمدی، استادسیاسی دانشگاه پیام نور در خصوص روشن شدن چراغ فتنه برای انتخابات پیش رو به خبرنگار سیاسی "استادایرانی"، گفت: فتنه گران تا این مرحله به صورت پنهان ، با برنامه ریزی ، زیرکی و چراغ خاموش اهداف خودشان را پیش می بردند،الان با نزدیک شدن انتخابات، فتنه گران با با برجسته کردن مهره های دست نشانده خود در صدد جمع آوری رای برای آنها هستند تا در مجلس  شورای اسلامی و مجلس خبرگان نفوذ کنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سید ضیاء محمدی، استادسیاسی دانشگاه پیام نور در خصوص روشن شدن چراغ فتنه برای انتخابات پیش رو به خبرنگار سیاسی ", استادایرانی, "، گفت: فتنه گران تا این مرحله به صورت پنهان ، با برنامه ریزی ، زیرکی و چراغ خاموش اهداف خودشان را پیش می بردند،الان با نزدیک شدن انتخابات، فتنه گران با با برجسته کردن مهره های دست نشانده خود در صدد جمع آوری رای برای آنها هستند تا در مجلس  شورای اسلامی و مجلس خبرگان نفوذ کنند.,

مسئولین نظارتی با بصیرت کافی و هوشیاری بیش از حد وظیفه سنگین دارند

, مسئولین نظارتی با بصیرت کافی و هوشیاری بیش از حد وظیفه سنگین دارند,

این استاد دانشگاه با اشاره به پیامدهای نفوذ فتنه گران به روس اصلی نظام بیان کرد: فتنه گران با نفوذ در رئوس اصلی نظام می توانند تاثیرات منفی ایجادکنند و فشارهایی بردولت و مجلس بیاورند که قوانینی را وضع کنند که به صلاح نظام و مردم نباشد و راه نفوذ دشمنان به کشور را باز کنند، وبا نفوذ در مجلس خبرگان رهبری به فکر فشار به ولایت و اختیارات رهبری هستند و اهداف پلید خود را پیاده کنند.

,

محمدی وظیفه مسئولین نظارتی بر ورود افراد به انتخابات را سنگین دانست و خاطر نشان کرد: مسئولین نظارتی با بصیرت کافی و هوشیاری بیش از حد وظیفه سنگین دارند تا فتنه گران از کانال آنها عبور نکنند، هیات نظارت باید با بررسی دقیق صلاحیت ها رعایت هیچ فرد و گروهی را نکنند ، فقط و فقط  مصلحت نظام و ولایت فقیه توجه کنند و هر کس که کوچکتریت فاصله ای از نظام و ولایت دارد شایسته کاندیدا شدن را ندارد چون ابعاد فتنه بسیار گسترده است و خیلی از آنها افراد نفوذی هستند باید تدبیری انجام شود که فتنه جدید در نطفه خفه شود .

,

ایام الله 9 دی باید زنده نگه داشته شود

, ایام الله 9 دی باید زنده نگه داشته شود,

این عضو هیات علمی دانشگاه، 9 دی را یکی از ایام الله دانست و تصریح کرد: 9 دی ماه روزی بود که ملت عظیم و آگاه با بصیرت به فرمان مقام معظم رهبری وارد صحنه شدند و تو دهنی محکمی به فتنه گران و حامیان داخلی و خارجی آنها زدند، مثل قیام امام حسین (ع) که با گذشت 1300 سال، 9دی را نیز باید به عنوان یکی از ایام الله با شکوه زیاد برگزار شود و آن را زنده نگه داشت و سعی کنیم ابعاد فاجعه سال 88 و فتنه را آشکارتر کنیم و بااین آگاهی بصیرت مردم را بالا ببریم تا عده ای با بی بصیرتی در دام فتنه نیفتندو فتنه گران به اهداف خود نرسند.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه