رئیس دانشکده فنی و مهندسی گناباد:
دانشکده فنی و مهندسی گناباد برای موفقیت در حوزه پژوهش نیازمند 15 میلیارد ریال اعتبار است
رئیس دانشکده فنی و مهندسی پسران گناباد گفت: متاسفانه برخی از تجهیزات دانشکده فنی و مهندسی پسران گناباد دارای قدمت 30 ساله است و با پیشرفت های حاصل شده در تکنولوژی این تجهیزات پاسخگوی پژوهش های دانشجویان نمی باشد، لذا در همین راستا کارگاه های این دانشکده نیازمند اعتبار 15 میلیارد ریالی برای تجهیز و به روز رسانی می باشد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ندای گناباد، ابراهیم پارسا صبح امروز (سه شنبه) در مراسم گرامیداشت هفته پژوهش که در محل سالن اجتماعات دانشکده فنی و مهندسی پسران گناباد برگزار شد، گفت: رویکرد دانشکده فنی و مهندسی پسران توجه به کارآفرینی می باشد و در همین راستا 5 رشته کاردانی در این دانشکده وجود دارد اما به دلیل تربیت دانشجویان مقطع کاردانی در مقطع کارشناسی و عدم جذب آنان به دانشگاه های صرفاً نظری، 2 رشته کارشناسی نیز در این دانشکده موجود می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ندای گناباد,وی با بیان اینکه پژوهش و کارآفرینی نیازمند تجهیزات مدرن و پیشرفته می باشد، گفت: متاسفانه برخی از تجهیزات دانشکده فنی و مهندسی پسران گناباد دارای قدمت 30 ساله است و با پیشرفت های حاصل شده در تکنولوژی این تجهیزات پاسخگوی پژوهش های دانشجویان نمی باشد، لذا در همین راستا کارگاه های این دانشکده نیازمند اعتبار 15 میلیارد ریالی برای تجهیز و به روز رسانی می باشد.
,رئیس دانشکده فنی و مهندسی پسران گناباد به تحصیل 600 دانشجو در این دانشکده اشاره و گفت: بر اساس سندهای چشم انداز و برنامه های توسعه کشور باید حدود 60 درصد از دانش آموزان در دانشگاه ها و دانشکده های فنی و مهندسی تحصیل کنند که با تعامل سازنده انجام شده با اداره آموزش و پرورش در سال تحصیلی جاری دانشکده فنی و مهندسی پسران گناباد دارای رشد 40 درصدی در پذیرش دانشجو بوده است.
,دانشکده های فنی و مهندسی نقش بسزایی در پژوهش محوری دارند
, دانشکده های فنی و مهندسی نقش بسزایی در پژوهش محوری دارند,فرماندار گناباد نیز در این مراسم به نقش مهم پژوهش در دانشگاه ها اشاره و اذعان کرد: دانشگاه های ما از نوع دانشگاه های نسل قدیم هستند و تکیه آنها بر دانش است درصورتی که دانشگاه های نسل جدید علاوه بر آموزش به پژوهش و ایجاد ثروت نیز توجه می کنند.
,محمدعلی نبی پور افزود: چاپ مقالات در نشریات معتبر علمی جهان تاثیری بر جامعه و مشکلات آن نمی گذارد بلکه با عملیاتی نمودن این مقالات مشکلات جامعه برطرف می گردد.
,وی تشکیل دانشکده های فنی و مهندسی را در پژوهش محوری مهم دانست و افزود: در دانشکده های فنی و مهندسی علاوه بر آموزش به امر پژوهش و تولید محصول و ثروت توجه می شود و این ستودنی است.
,گفتنی است در پایان این مراسم از پژوهشگران و دانشجویان برتر دانشکده فنی و مهندسی پسران قدردانی به عمل آمد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه