مروری بر۲۰سال فعالیت دانشکده ریاضی و کامپیوتر دانشگاه شهید باهنر کرمان
بیستمین سالگرد تاسیس دانشکده ریاضی و کامپیوتر، در دانشکده ریاضی و کامپیوتر با سخنرانی محمد رضا فدائی، رئیس دانشگاه باهنر ، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه با حضور جمعی از استادان و کارکنان در دانشکده برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از “استادایرانی“، بیستمین سالگرد تاسیس دانشکده ریاضی و کامپیوتر، در دانشکده ریاضی و کامپیوتر با سخنرانی محمد رضا فدائی، رئیس دانشگاه باهنر ، معاون آموزشی و پژوهشی دانشکده، مدیرکل حوزه ریاست دانشگاه با حضور جمعی از استادان و کارکنان در دانشکده برگزار شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, استادایرانی,محمدرضا فدائی رئیس دانشکده ریاضی و کامپیوتر، ابتدای جلسه ضمن تشکر از حضور مهمانان و اعضای هیأت علمی بازنشسته حاضر در جلسه، از همه خواست تا مشکلات خود را به مسئولان مربوطه اعلام نمایند.
,در ادامه علی پوراسماعیلی هیأت علمی بازنشسته، اشعار خود را که در قالب ۲۰مصراع برای بیستمین سالگرد تاسیس دانشکده ریاضی و در وصف زحمات و فداکاری استادان و کارکنان از سال ۵۴ تا ۵۹ سروده بود برای حضار قرائت کرد.
,شجره رئیس بخش ریاضی محض دانشکده، ضمن تشکر از همکاران و تبریک حلول ماه ربیع الاول گفت: با توجه به تفکیک دانشکده ریاضی به سه بخش، ریاضی محض، ریاضی کاربردی و آموزش ریاضی انتظار می رود که فرصت های مطالعاتی به همه متقاضیان داده شود.
,همچنین در ادامه رضا پورموسی، رئیس بخش آمار، آماری از کتب تألیف شده و کنفرانس ها و استادان برتر را ارائه کرد.
,سپس عظیم ریواز رئیس بخش ریاضی کاربردی گفت: در این دانشگاه بخش هایی با بیش از ۳۰ سال سابقه خدمت داریم که نشان دهنده قدرت دانشگاه است. ما اصرار داریم که این جلسات همیشه تشکیل شود و همکاری خود را با بخش آمار و اقتصاد گسترش دهیم و یک کمیته با همکاری بخش ریاضی داشته باشیم.
,در ادامه رسول کامران، عضو هیأت علمی بازنشسته، ضمن تأکید بر اهمیت این جلسات سخنان خود را با یاد مرحوم افضلی پور آغاز کرد و گفت: مرحوم افضلی پور بنیان گذار دانشگاه در کرمان، تمام شور و شوق خود را صرف این دانشگاه کرد و هم اکنون این مجموعه جزء مهمترین دانشگاه های جنوب شرق کشور است. پس لازم است همه با هم برای پیشرفت و توسعه دانشگاه تلاش کنیم.
,

, انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه