logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده مردم لردگان در مجلس:

جهت‌گیری‌های سیاسی سهم زیادی در به حاشیه راندن توانایی داخلی دارد

جهت‌گیری‌های سیاسی سهم زیادی در به حاشیه راندن توانایی داخلی دارد
تفکر و جهت‌گیری‌های سیاسی احزاب و جریان‌های سیاسی سهم به سزایی در به کارگیری یا به حاشیه راندن توان و استعداد متخصصان داخلی دارد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا ، مجید جلیل در گفت‌وگو با جهانبین نیوز اظهار کرد: شکل‌گیری نگاه ملی در خصوص توانایی‌ها و استعداد متخصصان و پاسخ به این پرسش که اگر نیروی محرکه دستگاه‌های اجرایی از نخبگان و متخصصان تامین شود جهشی چشمگیر در همه ابعاد کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی افزود: باید به سخنان و توصیه‌های مقام معظم رهبری باور کرد و به آنها اعتقاد داشت و تا مادامی که این دیدگاه‌ها در شمار باور‌ها، برنامه‌ها و پژوهش‌هایمان قرار نگیرد، روند معیوب فعلی ادامه می‌یابد.

جلیل با بیان این‌که مسئولان تا قبل از دولت یازدهم توجه چندانی به سخنان بزرگان نظام نمی‌کردند، اظهار کرد: جوان سرمایه‌ای ملی و فرابخشی است و گروه‌ها و احزاب سیاسی باید به این ظرفیت بالقوه با دیدی فراجناحی می‌نگرستند که متاسفانه این طور نبوده است چرا که اختلاف نظر جناح‌های سیاسی گاهی رنگ و بوی دعوا و منازعه بین جناحی را سبب شد و این رویه مانع از توجه احزاب و گروه‌ها به استعداد‌ها و توانایی‌های داخلی شد.

این عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت یادآور شد: توجیه مسئولان اجرایی همواره این بوده است که مدیرانی به عنوان همکار به دولت دعوت می‌شوند که همفکر و معتقد به اهداف کلان کشور هستند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, جهانبین نیوز,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه