logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

سبد کالا وزیر صنایع و معادن را به مجلس کشاند

سبد کالا وزیر صنایع و معادن را به مجلس کشاند
عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی از طرح سوال از وزیر صنعت، معدن و تجارت با موضوع "نحوه توزیع سبد کالا" خبر داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا،  حسین طلا نماینده مردم تهران و عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: توجه و حمایت از اقشار کم‌درآمد جامعه و گروه آسیب‌پذیر کار ارزشمندی است که در متن آموزه‌های دینی و انسانی ما بر آن تاکید شده است و از جمله وظایف دولت اسلامی است.

, شبکه اطلاع رسانی دانا,


وی ادامه داد: اما در این آموزه‌ها کرامت و حرمت افراد مورد تاکید بیشتری قرار گرفته است و در طرح توزیع سبد کالا متاسفانه بی‌تدبیری و بی‌برنامگی در تعیین افراد مشمول و ایجاد تبعیض که موجب نارضایتی شدید گروه نیازمندان واقعی جامعه شده است، از سویی و از سوی دیگر نحوه توزیع سبد کالا که باعث عدم رعایت شأن و حرمت ملت بزرگ ایران شده، از اشکالات این نحوه توزیع بوده است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس افزود: برابر برخی اخبار واصله، سبد کالا موجب مرگ و جرح تعدادی از هموطنان شده است و متاسفانه صحنه‌های به دور از شأن واقعی ملت بزرگ ایران در رسانه‌های خارجی کشور پخش شده که این صحنه‌ها موجب تضعیف جایگاه مردم ایران در خارج و تضعیف ایران اسلامی قدرتمند شده است.

طلا گفت: البته برخی سیاستمداران آمریکایی نیز از جمله خانم شرمن معاون وزیر خارجه ایالات متحده آمریکا عنوان کرده است "در شبکه‌ها دیدید که ایران اخیرا به طور قابل مشاهده‌ای غذا به مردم فقیر در جامه داد که نشان دهنده این است که کاهش هدفمند و محدود تحریم‌ها تاثیر مستقیم بر مردم ایران کشور داشته است."

وی در خصوص طرح سوال از نعمت‌زاده وزیر صنعت گفت: در پی این موضوع، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی از جمله آقایان میرکاظمی، محمد سلیمانی، علی مطهری، مجتبی رحماندوست، علیرضا محجوب، نادر قاضی‌پور، اسماعیل کوثری، سیدمحمود نبویان، مرتضی آقاتهرانی، الیاس نادران، علیرضا زاکانی، احمد توکلی، حسین طلا و خانم‌ها فاطمه آلیا، لاله افتخاری و زهره طبیب‌زاده‌نوری از جمله امضاءکنندگان سوال در این خصوص از نعمت‌زاده وزیر صنعت، معدن و تجارت هستند.

,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه