مظفری: اخراج بازیکن استقلال اشتباه مسلم داور بود
یک کارشناس داوری فوتبال گفت: اعلام خطا و اخراج بازیکن استقلال اشتباه مسلم داور بود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ نوید مظفری در گفتوگو با فارس، در مورد اخراج بهنام برزای بازیکن استقلال در دقیقه 27 گفت: بازیکن استقلال حتی روی مهاجم صبا مرتکب خطا هم نشد. او دستش را یک لحظه بر روی شانه بازیکن صبا گذاشت اما فشاری وارد نکرد و چند ثانیه بعد از آنکه برزای دستش را از روی شانه بازیکن صبا برداشت این بازیکن خودر ا به زمین انداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, نوید مظفری در گفتوگو با فارس، در مورد اخراج بهنام برزای بازیکن استقلال در دقیقه 27 گفت: بازیکن استقلال حتی روی مهاجم صبا مرتکب خطا هم نشد. او دستش را یک لحظه بر روی شانه بازیکن صبا گذاشت اما فشاری وارد نکرد و چند ثانیه بعد از آنکه برزای دستش را از روی شانه بازیکن صبا برداشت این بازیکن خودر ا به زمین انداخت.,وی ادامه داد: اخراج بازیکن استقلال اشتباه مسلم داور بود. این بازیکن حتی مرتکب خطا هم نشد.
, وی ادامه داد: اخراج بازیکن استقلال اشتباه مسلم داور بود. این بازیکن حتی مرتکب خطا هم نشد.,دیدار دو تیم تا دقیقه 40 با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال در جریان است.
, دیدار دو تیم تا دقیقه 40 با نتیجه یک بر صفر به سود استقلال در جریان است.,انتهای پیام/ا
, انتهای پیام/ا]
ارسال دیدگاه