مدیر حوزه ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور:
خون شهدای مدافع حرم حامی نظام است/ دشمنان به دنبال ترویج فرهنگ ابتذال و فسادند/ ایران به قدرت منطقه تبدیل شده است
دشمن با ترویج مفاسد و مواد مخدر به جان جوانان افتاده و به دنبال حاکم کردن فرهنگ کثیف خود است و امروز دشمن در سه جبهه تهاجم فرهنگی، جبهه مذهبی و جبهه سیاسی با ما می جنگد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از البرز ۲۴ مشاور عالی و مدیر حوزه ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در نخستین یادواره شهدای مدافع حرم استان البرز و بزرگداشت مقام شهدای نیجریه در مصلی کرج گفت: اهمیت هر کاری به تاثیر آن است و اموری که بیشترین تاثیر را دارند بیشترین اهمیت را خواهند داشت مانند نماز که اهمیت آن به تاثیر آنست و زمانیکه اثر نماز را می بینیم به اهمیت آن پی می بریم. جهاد در اسلام از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و صرفا به معنای جنگ نیست و به هر گونه تلاش جهاد گفته می شود و این جهاد است که دشمن را بر سر جای خود می نشاند. تاثیر قران نیز به اهمیت آن است آنچنان که خداوند فرمود: ما قران را حفظ می کنیم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, البرز ۲۴ مشاور عالی و مدیر حوزه ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در نخستین یادواره شهدای مدافع حرم استان البرز و بزرگداشت مقام شهدای نیجریه در مصلی کرج گفت: اهمیت هر کاری به تاثیر آن است و اموری که بیشترین تاثیر را دارند بیشترین اهمیت را خواهند داشت مانند نماز که اهمیت آن به تاثیر آنست و زمانیکه اثر نماز را می بینیم به اهمیت آن پی می بریم. جهاد در اسلام از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و صرفا به معنای جنگ نیست و به هر گونه تلاش جهاد گفته می شود و این جهاد است که دشمن را بر سر جای خود می نشاند. تاثیر قران نیز به اهمیت آن است آنچنان که خداوند فرمود: ما قران را حفظ می کنیم., البرز ۲۴ ,حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب افزود: دشمن بسیار تلاش کرد که قران را از افکار عمومی بگیرد اما نتوانست چرا که قران برنامه زندگی مسلمانان است. اهمیت عاشورا نیز به واسطه تاثیر ان است و امروز عاشورا تبدیل به جریان عظیم فرهنگی در جهان شده که صرفا مختص به ایران، عراق و … نیست و در کشورهای اروپایی و آمریکایی مکتب اهل بیت به نام عاشورا جلوه می کند و رونق مکتب اهل بیت به واسطه حسین (ع) و عاشوراست.
, حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب افزود: دشمن بسیار تلاش کرد که قران را از افکار عمومی بگیرد اما نتوانست چرا که قران برنامه زندگی مسلمانان است. اهمیت عاشورا نیز به واسطه تاثیر ان است و امروز عاشورا تبدیل به جریان عظیم فرهنگی در جهان شده که صرفا مختص به ایران، عراق و … نیست و در کشورهای اروپایی و آمریکایی مکتب اهل بیت به نام عاشورا جلوه می کند و رونق مکتب اهل بیت به واسطه حسین (ع) و عاشوراست. ,وی اظهار داشت: مکتب عاشورا امروز تبدیل به یک جریان فرهنگی شده و هر جایی که نام حسین (ع) است فرهنگ استکبار ستیزی و مقابله با ظلم وجود دارد، اهمیت اربعین نیز به واسطه تاثیر آن است و مفهوم زیارت در اربعین جلوه دارد آنجا که ۲۶ میلیون انسان با حداقل توان مالی و با عشق به زیارت شخصی که محبوب دل هاست می روند و جز در کربلا و اربعین چنین تجمعی در جهان دیده نمی شود.
, وی اظهار داشت: مکتب عاشورا امروز تبدیل به یک جریان فرهنگی شده و هر جایی که نام حسین (ع) است فرهنگ استکبار ستیزی و مقابله با ظلم وجود دارد، اهمیت اربعین نیز به واسطه تاثیر آن است و مفهوم زیارت در اربعین جلوه دارد آنجا که ۲۶ میلیون انسان با حداقل توان مالی و با عشق به زیارت شخصی که محبوب دل هاست می روند و جز در کربلا و اربعین چنین تجمعی در جهان دیده نمی شود. ,حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب تصریح کرد: در نیجریه امروز ۱۰ میلیون شیعه وجود دارد و اجتماع بیش از ۵ میلیونی آنها برای اربعین را شاهد هستیم چرا که حرف حسین (ع) آنها را آنچنان عاشق تربیت کرده است که سر از پا نمی شناسند. در کشور ما و دوران اصلاحات زمانی که برای تشییع شهید گمنام به دنبال اماکن آموزشی برای دفن آن عزیزان بودیم ریاست جمهور وقت اعتراض و مقابله می کرد و این نشان می دهد که با گذشت ۳۶ سال از انقلاب در پاره ای مواقع انقلاب و فرهنگ شهادت جا نیفتاده است.
, حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب تصریح کرد: در نیجریه امروز ۱۰ میلیون شیعه وجود دارد و اجتماع بیش از ۵ میلیونی آنها برای اربعین را شاهد هستیم چرا که حرف حسین (ع) آنها را آنچنان عاشق تربیت کرده است که سر از پا نمی شناسند. در کشور ما و دوران اصلاحات زمانی که برای تشییع شهید گمنام به دنبال اماکن آموزشی برای دفن آن عزیزان بودیم ریاست جمهور وقت اعتراض و مقابله می کرد و این نشان می دهد که با گذشت ۳۶ سال از انقلاب در پاره ای مواقع انقلاب و فرهنگ شهادت جا نیفتاده است. ,وی همچنین گفت: رهبر معظم انقلاب فرمود: زنده نگاه داشتن شهدا کمتر از شهادت نیست و اقدام زینب (س) کمتر از امام حسین (ع) نبود و ما در پرتو همین مراسم ها فرهنگ شهادت را ترویج می دهیم. اهمیت یادواره شهدا نیز به واسطه تاثیر این مجالس ارزشمند است و مهم ترین اثر این مجالس ترویج ایثار و فرهنگ شهادت است. امروز دشمنان به دنبال ترویج فرهنگ ابتذال و فسادند تا ملت ها را از پیشرفت بازدارند و ارزش های انسانی را سرکوب کنند و این مهم ترین هدف و ماموریت آنهاست.
, وی همچنین گفت: رهبر معظم انقلاب فرمود: زنده نگاه داشتن شهدا کمتر از شهادت نیست و اقدام زینب (س) کمتر از امام حسین (ع) نبود و ما در پرتو همین مراسم ها فرهنگ شهادت را ترویج می دهیم. اهمیت یادواره شهدا نیز به واسطه تاثیر این مجالس ارزشمند است و مهم ترین اثر این مجالس ترویج ایثار و فرهنگ شهادت است. امروز دشمنان به دنبال ترویج فرهنگ ابتذال و فسادند تا ملت ها را از پیشرفت بازدارند و ارزش های انسانی را سرکوب کنند و این مهم ترین هدف و ماموریت آنهاست. ,حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب افزود: دشمن با ترویج مفاسد و مواد مخدر به جان جوانان افتاده و به دنبال حاکم کردن فرهنگ کثیف خود است و امروز دشمن در سه جبهه تهاجم فرهنگی، جبهه مذهبی و جبهه سیاسی با ما می جنگد. در تهاجم فرهنگی هدف دشمن جوانان ماست تا آنها را از اسلام و دین و دختران ما را از حجاب دور کند. تاریخ کشور اسپانیا و نام پیشین آن آندلس نشان می دهد که ۸۰۰ سال اسلام در آن کشور حاکم بود و مسیحیان برای خشکاندن ریشه اسلام در آنجا دو کار انجام دادند. نخست آنکه دختران بزک کرده را میان دختران مسلمان فرستاده و دوم شراب را برای جوانان ترویج دادند و با این دو اقدام ریشه اسلام ۸۰۰ ساله آندلس را خشکاندند.
, حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب افزود: دشمن با ترویج مفاسد و مواد مخدر به جان جوانان افتاده و به دنبال حاکم کردن فرهنگ کثیف خود است و امروز دشمن در سه جبهه تهاجم فرهنگی، جبهه مذهبی و جبهه سیاسی با ما می جنگد. در تهاجم فرهنگی هدف دشمن جوانان ماست تا آنها را از اسلام و دین و دختران ما را از حجاب دور کند. تاریخ کشور اسپانیا و نام پیشین آن آندلس نشان می دهد که ۸۰۰ سال اسلام در آن کشور حاکم بود و مسیحیان برای خشکاندن ریشه اسلام در آنجا دو کار انجام دادند. نخست آنکه دختران بزک کرده را میان دختران مسلمان فرستاده و دوم شراب را برای جوانان ترویج دادند و با این دو اقدام ریشه اسلام ۸۰۰ ساله آندلس را خشکاندند.,وی تصریح کرد: امروز در مساجد اسپانیا کلیسا ساخته می شود و نمی گذارند کسی نماز بخواند و اینکه رهبر معظم انقلاب فرمود: ناتو فرهنگی، تهاجم فرهنگی و قتل عام فرهنگی اهمیت این موضوع را نشان می دهد. ۷ هزار سرانه و ۱۰۰ ها شبکه فارسی زبان و ۳۶ شبکه کردستان علیه جمهوری اسلامی فعالبت کرده در تلاشند به نوعی جوانانی همچون کردها را در مقابل نظام و خون شهدا قرار دهند و به جان فرهنگ ما افتاده اند اما دشمنان بدانند که ما حسین (ع) و عاشورا را داریم آنچنان که امام (ره) فرمود: محرم و صفر است که اسلام را زنده نگاه داشته است.
, وی تصریح کرد: امروز در مساجد اسپانیا کلیسا ساخته می شود و نمی گذارند کسی نماز بخواند و اینکه رهبر معظم انقلاب فرمود: ناتو فرهنگی، تهاجم فرهنگی و قتل عام فرهنگی اهمیت این موضوع را نشان می دهد. ۷ هزار سرانه و ۱۰۰ ها شبکه فارسی زبان و ۳۶ شبکه کردستان علیه جمهوری اسلامی فعالبت کرده در تلاشند به نوعی جوانانی همچون کردها را در مقابل نظام و خون شهدا قرار دهند و به جان فرهنگ ما افتاده اند اما دشمنان بدانند که ما حسین (ع) و عاشورا را داریم آنچنان که امام (ره) فرمود: محرم و صفر است که اسلام را زنده نگاه داشته است. ,حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب تاکید کرد: جبهه دومی که دشمن علیه ما می جنگد جبهه مذهبی است، آنچنان که سازمان سیا سال گذشته ۴ هزار دین درست کرد و یکی از کارهای استعمار دین تراشی بوده و امروز وهابیت نیز دینی کاملا انگلیسی است. امروز دشمن به دنبال مذهب تراشیو متزلزل کردن پایه های اعتقادی مردم است و ما می بینیم که متاسفانه یکی از مسئولین در کمیسیون فرهنگی مجلس می گوید به نظر بنده شما نیز مانند ترکیه عمل کنید و بگذارید مردم آزاد باشند و آزادانه زنان به معابر عمومی بیایند.
, حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب تاکید کرد: جبهه دومی که دشمن علیه ما می جنگد جبهه مذهبی است، آنچنان که سازمان سیا سال گذشته ۴ هزار دین درست کرد و یکی از کارهای استعمار دین تراشی بوده و امروز وهابیت نیز دینی کاملا انگلیسی است. امروز دشمن به دنبال مذهب تراشیو متزلزل کردن پایه های اعتقادی مردم است و ما می بینیم که متاسفانه یکی از مسئولین در کمیسیون فرهنگی مجلس می گوید به نظر بنده شما نیز مانند ترکیه عمل کنید و بگذارید مردم آزاد باشند و آزادانه زنان به معابر عمومی بیایند. ,وی در ادامه گفت: جای تاسف است که یک مسئول روحانی که کارشناس دولت است در جمهوری اسلامی این حرف را خواهد زد و امروز پیام شهدای مدافع حرم آنست که نظام جمهوری اسلامی مرز جغرافیایی ندارد و هر کجا مظلومی باشد و استکبار پنجه بیاندازد پنجه کشور ما در آن پنجه خواهد رفت و در مقابل آن خواهیم ایستاد. امروز مردم سوریه، عراق، لبنان به جمهوری اسلامی امیدوارند و در یمن ملت غیور آنها به ما دل بسته اند.
, وی در ادامه گفت: جای تاسف است که یک مسئول روحانی که کارشناس دولت است در جمهوری اسلامی این حرف را خواهد زد و امروز پیام شهدای مدافع حرم آنست که نظام جمهوری اسلامی مرز جغرافیایی ندارد و هر کجا مظلومی باشد و استکبار پنجه بیاندازد پنجه کشور ما در آن پنجه خواهد رفت و در مقابل آن خواهیم ایستاد. امروز مردم سوریه، عراق، لبنان به جمهوری اسلامی امیدوارند و در یمن ملت غیور آنها به ما دل بسته اند. ,حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب خاطر نشان داشت: رهبر معظم انقلاب فرمود: زمانی دورانی بر نظام ما گذشت که عراق عراق به کویت حمله کرده و آمریکا به بهانه دفاع به داخل خلیج فارس آمده و ناوهای ما را می زدند و ما جرات دفاع نداشتیم اما امروز بعد از ده سال اطراف ما انبار مهمات دشمن و خط مقدم آنهاست اما جرات انداختن یک تیر به جمهوری اسلامی را ندارد چرا که رهبر معظم انقلاب فرمود: اگر تیری به طرف نظام جمهوری اسلامی انداخته شود تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد.
, حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب خاطر نشان داشت: رهبر معظم انقلاب فرمود: زمانی دورانی بر نظام ما گذشت که عراق عراق به کویت حمله کرده و آمریکا به بهانه دفاع به داخل خلیج فارس آمده و ناوهای ما را می زدند و ما جرات دفاع نداشتیم اما امروز بعد از ده سال اطراف ما انبار مهمات دشمن و خط مقدم آنهاست اما جرات انداختن یک تیر به جمهوری اسلامی را ندارد چرا که رهبر معظم انقلاب فرمود: اگر تیری به طرف نظام جمهوری اسلامی انداخته شود تل آویو و حیفا را با خاک یکسان خواهیم کرد. ,وی همچنین گفت: جبهه سوم مقابله دشمن با ما سیاسی است، آنچنان که در داخل و خارج به دنبال متزلزل کردن پایه های نظام سیاسی اند و بهترین رکن این نظام ولایت فقیه خواهد بود و در واقع امروز دشمنان شب و روز نمی شناسند و امام (ره) به حق فرمودند: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیب نرسد و امروز اگر می خواهیم در قله عزت بمانیم باید حرف ولایت فقیه را گوش جان داده و اطاعت از ایشان بر ما تکلیف است.
, وی همچنین گفت: جبهه سوم مقابله دشمن با ما سیاسی است، آنچنان که در داخل و خارج به دنبال متزلزل کردن پایه های نظام سیاسی اند و بهترین رکن این نظام ولایت فقیه خواهد بود و در واقع امروز دشمنان شب و روز نمی شناسند و امام (ره) به حق فرمودند: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیب نرسد و امروز اگر می خواهیم در قله عزت بمانیم باید حرف ولایت فقیه را گوش جان داده و اطاعت از ایشان بر ما تکلیف است. ,حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب تصریح کرد: امروز ایران به واسطه خون رهبر معظم انقلاب و خون شهدا به نقطه ای از قدرت رسیده که در دنیا تاثیر گذار است و خداوند حامی خون شهدا خواهد بود و هر جا که خدا باشد عزت و سربلندی آنجاست و خدا در دهان کسانی خواهد زد که درباره شهدا افکار بد خواهند داشت و خون شهدای مدافع حرم اسرائیل را نابود خواهد کرد و شاهد قدرت ایران در منطقه خواهیم بود.
, حجت الاسلام سید محمدرضا طباطبایی نسب تصریح کرد: امروز ایران به واسطه خون رهبر معظم انقلاب و خون شهدا به نقطه ای از قدرت رسیده که در دنیا تاثیر گذار است و خداوند حامی خون شهدا خواهد بود و هر جا که خدا باشد عزت و سربلندی آنجاست و خدا در دهان کسانی خواهد زد که درباره شهدا افکار بد خواهند داشت و خون شهدای مدافع حرم اسرائیل را نابود خواهد کرد و شاهد قدرت ایران در منطقه خواهیم بود. ,مشاور عالی و مدیر حوزه ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در خاتمه خاطر نشان داشت: دشمنان نتوانسته اند در طول سالها به سیاست های خود برسند و خداوند را شاکریم که خون شهدای مدافع حرم حامی نظام جمهوری اسلامی ایران است و و فرهنگ ایثار و شهادت جلوه ای از فدا شدن را نشان می دهد آنچنان که در نیجریه و … این روحیه باعث می شود که شهدا در معرفی گذشت و فداکاری از جان و مال خود بگذرند.
, مشاور عالی و مدیر حوزه ریاست شورای سیاستگذاری ائمه جمعه کشور در خاتمه خاطر نشان داشت: دشمنان نتوانسته اند در طول سالها به سیاست های خود برسند و خداوند را شاکریم که خون شهدای مدافع حرم حامی نظام جمهوری اسلامی ایران است و و فرهنگ ایثار و شهادت جلوه ای از فدا شدن را نشان می دهد آنچنان که در نیجریه و … این روحیه باعث می شود که شهدا در معرفی گذشت و فداکاری از جان و مال خود بگذرند. ]
ارسال دیدگاه