مدیر حوزه های علمیه خواهران استان سیستان و بلوچستان:
حوزه های علمیه و دانشگاه ها دو بال علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشند
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی عرب خالص گفت: حوزه علمیه و دانشگاه دو نهاد علمی هستند که در آنها فعالیت های تخصصی صورت می گیرد و برای تعالی و بهبود عملکردشان، میبایست این دو نهاد نقاط اشتراک و نیازهای خود را برآورد کرده و از ظرفیت یکدیگر استفاده کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مدیر حوزه های علمیه خواهران استان سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار حوزه پایگاه خبری، تحلیلی سنت نیوز به مناسبت سالروز شهادت دکتر مفتح و روز وحدت حوزه و دانشگاه گفت: پیرامون وحدت حوزه و دانشگاه قدم های خوبی برداشته شده است و از جمله مهمترین آنها نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و تبادل استاد بین حوزه علمیه و دانشگاه های مختلف می باشد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری، تحلیلی سنت نیوز, پایگاه خبری، تحلیلی سنت نیوز,حجت الاسلام و المسلمین مرتضی عرب خالص در خصوص هدف از وحدت حوزه های علمیه و دانشگاه اظهار داشت: در اینجا دو نکته مهم حائز اهمیت است که بنده به آنها اشاره می کنم؛ نکته اول اینکه: که این دو نهاد علمی دو بال علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشند و دومین نکته که توجه به آن بسیاری از سوءتفاهمات را برطرف می کند اینست که حوزه های علمیه و دانشگاه دو نهاد علمی مستقل و جدای از هم نیستند؛ به عنوان مثال دانشجویانی هستند که طلبه شده اند و طلبه هایی نیز می باشند که برای ادامه تحصیل تخصصی در بعضی از رشته ها به دانشگاه مراجعه کرده و دانشجو هستند و یا بعضی از اساتید حوزه مشغول به تدریس در دانشگاه های مختلف هم می باشند و بعضی از اساتید دانشگاه به محیط حوزوی ورود پیدا کرده اند.
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی عرب خالص در ادامه افزود: حوزه علمیه و دانشگاه دو نهاد علمی هستند که در آنها فعالیت های تخصصی صورت می گیرد و برای تعالی و بهبود عملکردشان، میبایست این دو نهاد نقاط اشتراک و نیازهای خود را برآورد کرده و از ظرفیت یکدیگر استفاده کنند.
انتهای خبر/
حجت الاسلام و المسلمین مرتضی عرب خالص در خصوص هدف از وحدت حوزه های علمیه و دانشگاه اظهار داشت: در اینجا دو نکته مهم حائز اهمیت است که بنده به آنها اشاره می کنم؛ نکته اول اینکه: که این دو نهاد علمی دو بال علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی می باشند و دومین نکته که توجه به آن بسیاری از سوءتفاهمات را برطرف می کند اینست که حوزه های علمیه و دانشگاه دو نهاد علمی مستقل و جدای از هم نیستند؛ به عنوان مثال دانشجویانی هستند که طلبه شده اند و طلبه هایی نیز می باشند که برای ادامه تحصیل تخصصی در بعضی از رشته ها به دانشگاه مراجعه کرده و دانشجو هستند و یا بعضی از اساتید حوزه مشغول به تدریس در دانشگاه های مختلف هم می باشند و بعضی از اساتید دانشگاه به محیط حوزوی ورود پیدا کرده اند.
,حجت الاسلام و المسلمین مرتضی عرب خالص در ادامه افزود: حوزه علمیه و دانشگاه دو نهاد علمی هستند که در آنها فعالیت های تخصصی صورت می گیرد و برای تعالی و بهبود عملکردشان، میبایست این دو نهاد نقاط اشتراک و نیازهای خود را برآورد کرده و از ظرفیت یکدیگر استفاده کنند.
,انتهای خبر/
,]
ارسال دیدگاه