در پی تردد حامیان فتنه در دانشگاه های کشور؛
دانشجویان دشتستانی: دانشگاه های بوشهر جایگاه عرض اندام فتنه گران نیست+ تصاویر
در پی تردد حامیان فتنه در دانشگاه های کشور، دانشجویان بصیر شهرستان دشتستان اعلام کردند که دانشگاه های استان بوشهر جایگاه عرض اندام فتنه گران و حامیان آن ها نیست.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از "ناصرون " در پی تردد و سخنرانی حامیان فتنه در دانشگاه های کشور و اظهارات جنجالی مسئول هماهنگی جبهه اصلاحات استان بوشهر در حمایت از سران فتنه و توهین به اعتقادات مذهبی مردم، دانشجویان بصیر شهرستان دشتستان در پاسخ به یاوه گویی دوست داران فتنه اعلام کردند که دانشگاه های استان بوشهر جایگاه عرض اندام فتنه گران و حامیان ساده لوح آن ها نیست.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, "ناصرون " ,شنیده ها حاکی از آن است که در استانه انتخابات مجلس خبرگان رهبری و مجلس شورای اسلامی، فائزه هاشمی از محکومان فتنه 88 نیز در روز های آینده برای سخنرانی به استان بوشهر سفر خواهد کرد.
,با توجه به سوابق فائزه هاشمی تجربه نشان می دهد در صورت صدور مجوز برای سخنرانی وی در بوشهر، فضای عمومی و سیاسی این استان متشنج خواهد شد.
,,














,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, /انتهای پیام
]
ارسال دیدگاه