logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

انار شب یلدا رکورد دلالی را شکست

انار شب یلدا رکورد دلالی را شکست
مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی از تولید و بازار مناسب انار در آستانه شب یلدا خبر داد و گفت: قیمت منطقی برای هر کیلوگرم از این محصول بسته به کیفیت آن باید از ۱۵۰۰ تا نهایتا ۴۵۰۰ تومان برای مصرف‌کنندگان باشد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ ابوالقاسم حسن‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به تولید، قیمت تمام شده انار و نرخ خرید محصول از باغدار، قیمت منطقی هر کیلوگرم انار درجه یک ۴۰۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان است، چراکه این محصول آن را از باغداران کیلویی ۲۵۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان خریداری کرد‌ه‌اند.

وی افزود: قیمت هر کیلوگرم انار درجه دو و سه باید به ترتیب نهایتا ۳۰۰۰ و ۱۵۰۰ تومان در بازار مصرف باشد، در حالی که قیمت این محصول در بازار منطقی نیست و دستگاه‌های نظارتی مانند وزارت صنعت، معدن و تجارت و سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان باید نظارت خود را بر بازار اعمال کنند.

ناظران، آنالیز منطقی میوه‌ها را اعلام کنند

مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی اعلام کرد: در چنین شرایطی باید دستگاه‌های نظارتی، آنالیز قیمت را ارائه دهند و بر آن در سطح شهرها و بازار میوه و تره‌بار نظارت دقیقی اعمال کنند تا بتوانیم شاهد خرید و فروش میوه به قیمت منطقی و اعلام شده باشیم؛ این در حالی است که هم‌اکنون فاصله قیمت میوه از باغ تا سفره مردم بسیار زیاد است.

حسن‌پور ادامه داد: با توجه به پراکندگی تولید انار در کشور از آذربایجان شرقی تا سیستان‌وبلوچستان، تعداد افرادی که به بازار انار ورود پیدا می‌کنند و تعداد دلالان آن نسبت به دیگر میوه‌ها بیشتر است، چرا که این محصول در مناطق کویری مانند استان‌های فارس، کرمان، یزد، خراسان رضوی، هرمزگان، اصفهان و ... تولید می‌شود.

رد تقاضای واردات برای انار صادراتی!

وی اظهار کرد: علی‌رغم مازاد بودن تولید انار و صادراتی بودن این محصول، برخی تقاضای واردات حدود ۴۰ هزار تنی انار را برای تبدیل به کنستانتره از کشورهایی مانند آفریقا، ترکیه و غیره داشته‌اند که این مجوز آن از سوی وزارت جهاد کشاورزی صادر نشد، اما این مساله نشان می‌دهد که هیچ محصولی روی زمین باقی نمانده است.

مدیر کل دفتر میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری وزارت جهاد کشاورزی درباره‌ کیفیت تولید انار در سال جاری گفت: از حدود یک میلیون تن تولید این محصول ۴۰ درصد آن درجه یک، ۴۰ درصد درجه دو و مابقی آن جزو انار با درجه کیفیت سه به شمار می‌رود که در این میان انار درجه سه و بخشی از انار درجه دو برای تولید کنستانتره و دیگر فرآورده‌های انار مصرف و صادر می‌شود.

انار ایرانی، اروپایی شد

حسن‌پور همچنین درباره وضعیت تولید و بازار انار در سال جاری اظهار کرد: امسال حدود یک میلیون تن انار از استان‌های مختلف برداشت شد و حدود ۴۰ هزار تن آن از ابتدای شهریورماه تاکنون به کشورهای مختلفی از جمله پاکستان، روسیه، آذربایجان، آلمان، فرانسه، کره جنوبی و غیره صادر شده است.

وی گفت: از کل تولید انار حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ تن آن در داخل به عنوان تازه‌خوری مصرف می‌شود، حدود ۲۰۰ هزار تن تبدیل به کنستانتره و فرآورده‌های انار می‌شود و مابقی نیز صادر خواهد شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه