دکتر رفعت شهماری:
تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی از مصادیق بارز پدافند غیر عامل است
استاد دانشگاه آزاد آستارا تصریح کرد: امروزه دشمن جنگ را از میدان جنگ تن به تن به میدان درگیری های غیرفیزیکی کشانده است که تنها راه مبارزه با آن استفاده از ابزارهای پدافند غیر عامل است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از روشن خبر، در نشست اساتید دانشگاه آزاد آستارا با موضوع «پدافند غیر عامل» دکتر رفعت شهماری عضو هیات علمی دانشگاه آزاد آستارا در ابتدا با تعریف واژه پدافند، به بیان تفاوت بین پدافند عامل و پدافند غیرعامل پرداخت.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, روشن خبر, روشن خبر, روشن خبر,وی پدافند غیر عامل را مدیریت قبل از بحران و پدافند عامل را استفاده از شیوه های نظامی و مسلحانه بعد از حمله دانسته و بیان داشت: مدیریت قبل از بحران، می تواند شامل خطرات طبیعی مانند سیل، زلزله و … و خطرات انسانی مانند جنگ نرم، نفوذ دشمن و … باشد.
,عضو هیات علمی دانشگاه آزاد آستارا در بیان تاریخچه پدافند غیرعامل، اظهار داشت: آیاتی از سوره های مبارکه انفال، بقره و انبیا و همچنین سخنانی از پیامبر اکرم (ص)، حضرت علی (ع) و سایر ائمه گواه و مصداق های اهمیت این موضوع است.
,شهماری با اشاره به مصداق های این موضوع در دوران حال و تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص پدافند غیر عامل گفت: این فرمایش مقام معظم رهبری که می فرمایند« اگر پدافند غیر عامل نباشد تمام دستاوردهای علمی، دینی، مذهبی، اقتصادی، فرهنگی و نظامی در یک نصف روز از بین می رود» گواه اهمیت بسیار زیاد این موضوع به ویژه در عصر کنونی اشاره دارد.
,وی افزود: تاکیدات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و مبارزه با استکبار از مصداق های بارز پدافند غیر عامل در عصر کنونی است.
,وی با اشاره به حفظ بنیه دفاعی کشور در هر مرحله ای از زمان حتی در زمان صلح، تصریح کرد: هدف از این کار حفظ دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی در تمامی زمینه ها است.
,استاد دانشگاه تاکید کرد: باید به کمک ابزارهای پدافند غیرعامل توان دفاعی کشور در تمامی زمینه های علمی، اقتصادی، فرهنگی، مذهبی و نظامی را بالا برد تا کشور در برابر عواملی چون تحریم های اقتصادی، جنگ نرم، شبیخون فرهنگی و … بیمه گردد.
,دکتر رفعت شهماری یکی از راه های مهم جلوگیری از نفوذ دشمن در کشور را تقویت زیرساخت های حیاتی همچون زیرساخت های علمی، اقتصادی، فرهنگی، مذهبی و نظامی دانسته و بیان داشت: امروز دشمن به دنبال جنگ اقتصادی و فرهنگی با کشور است.
,وی تصریح کرد: امروزه دشمن جنگ را از میدان جنگ تن به تن به میدان درگیری های غیرفیزیکی کشانده است که تنها راه مبارزه با آن استفاده از ابزارهای پدافند غیر عامل است.
,شهماری افزود: مقام معظم رهبری با هوشیاری، ذکاوت و رهبری حکیمانه خود به خوبی این موارد را رصد کرده و نقشه راه مبارزه در این نوع میدان ها را به مسئولین کشور گوشزد کرده اند.
,وی با اشاره به برگزاری مراسم میلیونی اربعین حسینی توسط شیعیان در کربلای معلی گفت: این نشانه بارزی از همبستگی شیعیان در برابر جریان های تفرقه افکن تکفیری است.
,وی افزود: شیعیان با این حرکت به دشمنان اسلام نشان دادند که در مقابل حیله ها و نیرنگ های آنها هرگز کوتاه نیامده و چنان که در برخورد غیر فیزیکی با دشمنان، با یکدیگر متحد هستند؛ اگر لازم باشد در میدان های جنگ مسلحانه نیز با همین اتحاد و یکپارچگی در برابر آنها خواهند ایستاد.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه