logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نقد منصفانه مدیران و کارگزاران یک ضرورت و یک راهکار برگزیده

نقد منصفانه مدیران و کارگزاران یک ضرورت و یک راهکار برگزیده
با هر نقدی برآشفته نشویم و اگر چنانچه جایی از ما نقدی صورت گرفت اولا خویشتن‌داری کنیم و صبور و مهربان باشیم و بپذیریم که این عمل در راستای سالم‌سازی و اصلاح امور و نشان دادن نقاط تاریک کارمان انجام می‌شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از کوهرنگ خبر منوچهر دوستی فعال رسانه‌ای در یاداشتی نوشت:

با قبول نسبی این واقعیت که هر کس املا و انشا می‌نویسد غلط یا خطا هم خواهد داشت.

به تحقیق راه برای نقد همه مسولان و کارگزاران بخش‌های مختلف در هر سه قوه باز می‌شود، البته صرف این راه‌گشایی کافی نیست.

ضعف‌ها و کاستی‌ها و یا نداشتن‌ها یک امر عادی و معمول است، اما این نباید بهانه‌ای برای تضعیف و یا نا کارآمد نشان دادن و اصطلاحا سیاه‌نمایی دیگران باشد.

نقد و نقادی شرایطی دارد که اولا باید بر پایه انصاف و عدل باشد، باید از توان تحلیل نقاد برخوردار باشد، آنچه را که نقد می‌کنیم نباید تباه جلوه دهیم.

در بیان نقد به بهترین نحو تلاش کنیم و در کنار آن راهکارهای کارشناسانه و محکمه و وجدان پسند به عامه ارائه دهیم.

در حین نقد خودمان را جای فرد مقابل قرار دهیم، حیثیت افراد را مدنظر قرار دهیم، قصدمان اصلاح امور و نشان دادن مشکلات و تنگناها و موارد مشابه باشد.

باور کنیم که با نقد دیگران رضایت پروردگار را تامین می‌کنیم و از همه مهم‌تر فرد و جریان و مسول نقدشونده باید این ظرفیت و واقعیت را در خود ایجاد کند که اگر احیانا ضعف او و دستگاه تحت امرش بیان می‌شود این به عنوان ضدیت و عناد و اعلام جنگ و درگیری فرد یا افراد و جریان نقدکننده با ایشان نیست.

بلکه قطعا مسولیت و محدوده و افراد و امکانات در اختیار او برای مدت کوتاهی در اختیار ایشان است و روزی از روزهای بعدی یا پیش رو مورد بازخواست قرار خواهد گرفت.

پس شایسته است با هر نقدی بر آشفته نشویم و اگر چنانچه جایی از ما نقدی صورت گرفت اولا خویشتن‌داری کنیم و صبور و مهربان باشیم و بپذیریم که این عمل در راستای سالم‌سازی و اصلاح امور و نشان دادن نقاط تاریک کارمان انجام می‌شود.

در مرحله بعدی تلاش کنیم تا خوب بشنویم، خوب برنامه‌ریزی و اجرا کنیم.

شکستن آینه خطاست و پاک کردن مساله پاسخ به هر نقدی نیست، پسندیده‌تر آنست که خود شکنیم و از مسیر اشتباه و به بیراهه رفتن بازگردیم.

نقد یعنی سلامت جامعه نقد یعنی دمیدن روح توان و حرکت جدید در همگان و نوعی نگاه و موتور حرکت و منطق است.

 
 
انتهای پیام/

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کوهرنگ خبر,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
 
,
 
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه