logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نماینده مردم همدان در مجلس:

حاکمیت امنیت در ایران بالاتر از آمریکا است

حاکمیت امنیت در ایران بالاتر از آمریکا است
نماینده مردم استان همدان در مجلس خبرگان رهبری گفت: پیشرفت های مادی و معنوی کشور مدیون انقلاب اسلامی است.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی دانا به نقل از صبح الوند مستقر در کمیته ارتباطات و اطلاع رسانی ستاد دهه فجر انقلاب اسلامی استان همدان حضرت آیت الله غیاث الدین طاها محمدی در دیدار با قشرهای مختلف مردم همدان افزود : امروز به برکت انقلاب اسلامی در کشور وفور نعمت است و آنهائی که قبل از انقلاب اسلامی از نظر سنی درک کرده اند در مقایسه گذشته نعمات بعد از انقلاب را کاملا تشخیص می دهند.

, شبکه اطلاع رسانی دانا, صبح الوند,

وی اظهار داشت : چرا دهه فجر را جشن می گیریم ؟علت کاملا معلوم است زیرا نعمت هایی که مفقود بود بعد از انقلاب دارای ارزش شده است در زمان طاغوت امریکائیها برای ملت و نیروهای نظامی تعیین تکلیف می کردند مستشاران خارجی در ارتش امر و نهی می کردند. نظیر آنچه امروز در عربستان اتفاق می افتد . رهبریهای امام خمینی و پشتیبانی مردم در انقلاب اسلامی همه چیز را تغیر داد .

,

نماینده ولی فقیه و امام جمعه همدان گفت: امروز به برکت انقلاب اسلامی وضعیت امنیت در ایران اسالامی مطلوبتر از سایر نقاط دنیا حتی امریکا است.

,

انتهای پیام/

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه