تاکنون ۹ نفر کاندید مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه شدند
در دومین روز ثبت نام نمایندگی در مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه در مجموع تعداد ۹ نفر ثبت نام خود را قطعی کردهاند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از پایگاه خبری تارود، صبح دیروز در اولین روز ثبت نام از داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی چهار نفر در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه ثبت نام کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری تارود,همچنین در دومین روز ثبت نام نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه شهرستانهای دماوند و فیروزکوه چهار نفر با حضور در محل ثبت نام ستاد انتخابات شهرستان دماوند و یک نفر از وزارت کشور ثبت نام کردند.
,از این تعداد دو نفر روحانی و یک خانم در بین ثبت نام کنندگان بوند که جوانترین آنان آقایی با ۳۰ سال سن امروز برای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در این حوزه انتخابیه اعلام آمادگی کردند.
,اسامی کسانی که تا به امروز در محل ستاد انتخابات شهرستان دماوند حضار شدند شامل محمد سراج متولد ۱۳۴۴با مدرک کارشناسی ارشد، مرتضی همتی متولد ۱۳۴۹ با کارشناسی ارشد، حسین هداوند متولد ۱۳۵۸ با کارشناسی ارشد، حسین علی جعفری متولد ۱۳۵۰ با کارشناسی ارشد، مصطفی چراغی متولد ۱۳۶۴ با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد، مصطفی خانزادی متولد ۱۳۳۷ با مدرک تحصیلی دکتری، حجتالاسلام والمسلمین محمد حسن حاجیحیدری متولد ۱۳۴۱ با مدرک حوزوی سطح ۴، حجتالاسلاموالمسلمین حسن اصلانی متولد ۱۳۴۶ با مدرک حوزوی سطح ۲ و سارا خدامرادی متولد ۱۳۶۱ با مدرک تحصیلی کارشناسی ارشد ثبت نام کردند.
,لازم به ذکر است ثبت نام داوطلبان نمایندگی مجلس شورای اسلامی در حوزه انتخابیه دماوند و فیروزکوه از زمان شروع به مدت یک هفته در محل فرمانداری شهرستان دماوند، ادامه خواهد داشت.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه