امام جمعه شهر سامان:
حمله به شیعیان ادامه خط انحرافی کشتار مسلمانان توسط فرقه تکفیری، سلفی است
امام جمعه شهرسامان گفت: حمله ارتش نیجریه به شیعیان و هیات عزاداری در حسینه بقیهالله و حمله به شیخ زکزاکی که در حال سخنرانی بود، یک جنایت بزرگ علیه شیعیان بوده است.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام محسن ملکپور در گفتوگو با خبرنگار سامان ما با اشاره به کشتار وحشیانه شیعیان مظلوم نیجریه توسط ارتش این کشور بیان داشت: ارتش این کشور احساسات صدها میلیون مسلمان جهان و آزادگان جهان را جریحهدار کرده است که در واقع چنین جنایاتی بدون تردید ادامه خط انحرافی کشتار مسلمانان توسط فرقه ظاله تکفیری – سلفی است و در پشت پرده این جنایات، حمایت آمریکا و رژیم صهیونیستی است.
وی در ادامه به یک نکته قابل دقت و قابل تحلیل اشاره کرد و افزود: حمله ارتش نیجریه به شیعیان و هیات عزاداری در حسینه بقیه الله و حمله به شیخ زکزاکی که در حال سخنرانی بود، یک جنایت بزرگ علیه شیعیان بوده است.
ملک پور افزود: بعد از واقعه حمله به حسینه در نیجریه، ارتش نیجریه به خانه شیخ ابراهیم زکزاکی حمله کردند و ارتش نیجریه، شیخ زاکزاکی را متهم کرده است به ترور رئیس ستاد مشترک رتش نیجریه و این در حال است که شیعیان نیجریه 37 سال است بدون سابقه خشونت در نیجریه فعالیت می کنند.
وی با با بیان اینکه در گذشته نیز در روز های قدس، عاشورا، و ... شیعیان زیادی در نیجریه به شهادت رسیدند، اذعان داشت: در حا حاضر شیعه کشی ها در کشور های اسلامی توسط کشور وهابی عربستان که پشت پرده آن نیز آمریکا و رژیم صهیونیستی است، انجام می شود.
امام جمعه شهر سامان با بیان اینکه شیعه کشی دلایلی مختلفی دارد که توسط عربستان و قطر این وهابیون صورت می گیرد، بیان داشت: عربستان و قطر به دنبال این هستندکه شیعه ستیزی را به تروریسم دولتی تبدیل کنند.
حجت الاسلام محسن ملک پور با بیان اینکه اسلام هراسی، شیعه هراسی و توهین به مقدسات شیعه از طریق آمریکا و از راه دین برای مبارزه با دین واقعی انجام می شود و دین قلابی را مطرح می کند، تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت نیجریه بسیار نگران کننده است و رژیم صهیونیستی و آمریکا در این جنایت های نقش اساسی داردند.
وی با بیان اینکه این حملات به کشور های شیعه به نظر بعضی از کارشناسان در راستای مختلفت با شرکت شیعیان جها در اجتماع روز اربیعن است، عنوان کرد: کشورهای وهابی و امریکا و اسرائیل از نزدیک شدن روابط بین ایران و نیجریه ابراز ناراحتی می کنند و نمی خواهند که کشور های اسلامی با ایران پیوند خوب داشته باشند.
امام جمعه شهرستان سامان با اعلام اینکه ما اسلام هراسی ها، شیعه هراسی ها، افراطی گری ها و این خیانات و جنایات و وحشی گری ها را به شدت محکوم می کنیم از مجامع بین المللی و حقوقی خواستار پیگیری این مهم توسط کمیته ای حقیقت یاب هستیم.
انتهای پیام/
,
, وی در ادامه به یک نکته قابل دقت و قابل تحلیل اشاره کرد و افزود: حمله ارتش نیجریه به شیعیان و هیات عزاداری در حسینه بقیه الله و حمله به شیخ زکزاکی که در حال سخنرانی بود، یک جنایت بزرگ علیه شیعیان بوده است.,
,
, ملک پور افزود: بعد از واقعه حمله به حسینه در نیجریه، ارتش نیجریه به خانه شیخ ابراهیم زکزاکی حمله کردند و ارتش نیجریه، شیخ زاکزاکی را متهم کرده است به ترور رئیس ستاد مشترک رتش نیجریه و این در حال است که شیعیان نیجریه 37 سال است بدون سابقه خشونت در نیجریه فعالیت می کنند.,
,
, وی با با بیان اینکه در گذشته نیز در روز های قدس، عاشورا، و ... شیعیان زیادی در نیجریه به شهادت رسیدند، اذعان داشت: در حا حاضر شیعه کشی ها در کشور های اسلامی توسط کشور وهابی عربستان که پشت پرده آن نیز آمریکا و رژیم صهیونیستی است، انجام می شود.,
,
, امام جمعه شهر سامان با بیان اینکه شیعه کشی دلایلی مختلفی دارد که توسط عربستان و قطر این وهابیون صورت می گیرد، بیان داشت: عربستان و قطر به دنبال این هستندکه شیعه ستیزی را به تروریسم دولتی تبدیل کنند.,
,
, حجت الاسلام محسن ملک پور با بیان اینکه اسلام هراسی، شیعه هراسی و توهین به مقدسات شیعه از طریق آمریکا و از راه دین برای مبارزه با دین واقعی انجام می شود و دین قلابی را مطرح می کند، تصریح کرد: در حال حاضر وضعیت نیجریه بسیار نگران کننده است و رژیم صهیونیستی و آمریکا در این جنایت های نقش اساسی داردند.,
,
, وی با بیان اینکه این حملات به کشور های شیعه به نظر بعضی از کارشناسان در راستای مختلفت با شرکت شیعیان جها در اجتماع روز اربیعن است، عنوان کرد: کشورهای وهابی و امریکا و اسرائیل از نزدیک شدن روابط بین ایران و نیجریه ابراز ناراحتی می کنند و نمی خواهند که کشور های اسلامی با ایران پیوند خوب داشته باشند.,
,
, امام جمعه شهرستان سامان با اعلام اینکه ما اسلام هراسی ها، شیعه هراسی ها، افراطی گری ها و این خیانات و جنایات و وحشی گری ها را به شدت محکوم می کنیم از مجامع بین المللی و حقوقی خواستار پیگیری این مهم توسط کمیته ای حقیقت یاب هستیم.
انتهای پیام/,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه