معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز:

استخدام ۱۲۰۰ نفر جهت کادر درمانی بیمارستان های اهواز و کارون + جزئیات

استخدام ۱۲۰۰ نفر جهت کادر درمانی بیمارستان های اهواز و کارون + جزئیات
معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز: گفت :در راستای اجرای کامل بسته های طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان، ارتقاء کیفیت خدمات بیمارستانی و خدمت رسانی بیشتر و بهتر به بیماران، در سال ۹۳ مجوز جذب ۱۲۰۰ نفر از نیروهای گروه پرستاری در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از سوی وزارت بهداشت صادر شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از اهواز نوین، دکتر ایرج نظری معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: با پیگیری و رایزنی های صورت گرفته با وزارت بهداشت و در راستای اجرای کامل بسته های طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان، ارتقاء کیفیت خدمات بیمارستانی و خدمت رسانی بیشتر و بهتر به بیماران، در سال ۹۳ مجوز جذب ۱۲۰۰ نفر از نیروهای گروه پرستاری در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از سوی وزارت بهداشت صادر شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اهواز نوین،, دکتر ایرج نظری معاون درمان دانشگاه اظهار داشت: با پیگیری و رایزنی های صورت گرفته با وزارت بهداشت و در راستای اجرای کامل بسته های طرح تحول نظام سلامت در حوزه درمان، ارتقاء کیفیت خدمات بیمارستانی و خدمت رسانی بیشتر و بهتر به بیماران، در سال ۹۳ مجوز جذب ۱۲۰۰ نفر از نیروهای گروه پرستاری در واحدهای تابعه دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از سوی وزارت بهداشت صادر شد.,

, ,

نظری ادامه داد: رشته هایی که در این مجوز ذکر شده اند شامل: رشته های پرستار، بهیار، تکنسین اتاق عمل و تکنسین هوشبری میباشند که در سال ۹۳ طی ۲ مرحله فراخوان تعداد ۴۸۰ نفر جذب شدند که بیشتر آنها افرادی بودند که بصورت قراردادی در دانشگاه مشغول به فعالیت بودند و نیاز به کادر درمان در واحدهای تابعه دانشگاه مرتفع نگردید.

,

معاون درمان دانشگاه تصریح کرد: با توجه به نیاز واحدهای درمانی تابعه دانشگاه به رشته های فوق الذکر این امکان برای افرادی که دارای مدرک دانشگاهی مرتبط و شرایط جذب هستند، فراهم است تا با مراجعه به معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه مدارک لازم را ارائه دهند تا بعد از تایید و طی شدن مراحل قانونی در مراکز درمانی دانشگاه شروع بکار نمایند.

,

وی افزود: در حال حاضر اولویت جذب در اهواز به ترتیب با بیمارستان های ابوذر، امام خمینی(ره)، گلستان و طالقانی می باشد و در شهرستان ها نیز اولویت با بیمارستان سینا شهرستان کارون و بیمارستان مادر رامهرمز میباشد ولی امکان جذب نیروی مورد نظر برای تمامی شهرهایی که دارای بیمارستان میباشند وجود دارد.

,

نظری گفت: در شهرستان مسجدسلیمان نیز با توجه به راه اندازی بیمارستان جدید مجوز جذب نیرو نیز برای این بیمارستان بصورت اختصاصی گرفته شده است و اقدامات لازم برای جذب افراد مورد نظر انجام شده است که در چند روز آینده آغاز بکار می کنند و با اشتغال این افراد مشکل کمبود نیروی درمانی در این شهرستان تا حدود بسیار زیادی مرتفع می شود.

,

معاون درمان دانشگاه ادامه داد: همچنین در زمینه نیروی های پشتیبانی مانند کمک بهیار، بیماربر و خدماتی نیز کمبودهایی وجود دارد که فعلا” مجوزی برای جذب آنها برای دانشگاه صادر نشده و در صورت اخذ مجوز، اقدامات لازم برای جذب افراد در شغل های مذکور نیز انجام خواهد شد.

,

 

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه