برخی همراهان هنوز الفبای سیاست را نمی دانند!
برخورد خشن همراهان یک نامزد انتخاباتی در لامرد/ اهانت با چاشنی توهین به خبرنگاران!
این نامزد انتخاباتی که جوان است و اولین حضور خود در عرصه سیاست را تجربه خواهد کرد، با اقدام عجیب فرار از پاسخگویی در روز اول حضور در انتخابات، ادامه این مسیر را چگونه طی خواهد کرد؟
, اما خبرنگاران حاضر در فرمانداری که پاسخ پرسش های خود را در بیانیه قرائت شده ندیدند، از این نامزد انتخاباتی سوالات خود بویژه نظر ایشان راجع به حوادث تلخ فتنه 88 را پرسیدند؛ در این هنگام این نامزد انتخاباتی اعلام کرد به این سوال پاسخ نخواهد داد و با شلوغ کردن همراهان این داوطلب و اعلام اینکه پاسخگوی خبرنگاران نیستند، سه تن از همراهان وی ضمن برخورد خشن و پیچاندن دست خبرنگاران، به آنها توهین و اهانت کردند.
,
, نکته قابل تامل اینکه وی پس از اصرار چندباره خبرنگاران مبنی بر پاسخگو بودن، باز هم اعلام کرد در مقابل درب ورودی فرمانداری پاسخگوی سوالات خبرنگاران خواهد بود، اما در آنجا نیز پس از شنیدن چندین پرسش، بدون اعتنا به خبرنگاران سوار بر خودروی خود شد و در میان صلوات همراهانش و البته بهت و تعجب خبرنگاران، از فرمانداری لامرد رفت!
حال این پرسش پیش می آید که این نامزد انتخاباتی که عنصر جوانی برخوردار بوده و اولین حضور خود در عرصه سیاست را تجربه خواهد کرد، با اقدام عجیب فرار از پاسخگویی در روز اول حضور در انتخابات، ادامه این مسیر را چگونه طی خواهد کرد؟!
همچنین این نامزد جوان انتخابات با همراهان تندمزاج و ناشناس خود با عرصه اجتماع که حتی با بدیهی ترین رویه فعالیت های رسانه ای و قواعد گفتگو با خبرنگاران هم آشنا نیستند، چگونه تا هفتم اسفندماه 94 طی طریق خواهد کرد؟!
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه