logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

فرمانده سپاه ناحیه مهران در گفتگو با آوای مهران:

حماسه 9دی تجلی روشن بینی ملت ایران اسلامی بود

حماسه 9دی تجلی روشن بینی ملت ایران اسلامی بود
فرمانده سپاه ناحیه مهران گفت: حماسه 9 دی تجلی بصیرت و روشن بینی ملت ایران اسلامی بود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرگرد روح الله جاویدان فرمانده سپاه ناحیه مهران ضمن تبریک هفته وحدت و گرامیداشت سالروز ۹ دی به خبرنگار آوای مهران گفت: در روز 9 دیماه سال 88 مردم به صورت خودجوش و یکپارچه به صحنه آمدند و باعث مایوس شدن دشمان شد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آوای مهران,

وی اظهار کرد: در این حماسه بزرگ ولایت مداری ، وحدت و بصیرت مردم ایران در برابر دشمنان قسم خورده این نظام نشان داده شد.
فرمانده سپاه ناحیه مهران افزود: دشمنان در فتنه 88 با نشانه رفتن اصل نظام می‌خواستند به این انقلاب ضربه بزنند که با هوشیاری مسئولان و حضور مردم در صحنه همه توطئه آنان خنثی شد.
 سرگرد جاویدان با بیان اینکه در کنار آگاهی و دانایی باید باور، اعتقاد، ایمان و بینش صحیح نیز داشته باشیم گفت: ملت ایران ملتی بزرگ، آگاه و شریف است و همیشه در برابر تهدیدهای دشمنان این نظام در صحنه بوده که باید به چنین ملتی افتخار کرد و خدمتگزار آنان بود.
وی با دعوت از عموم مردم جهت شرکت در گردهمایی 9 دی گفت: مردم ولایت مدار شهرستان مهران با حضور داوطلبانه خود در مراسم 9 دی سال جاری بار دیگر استکبار جهانی و فتنه گران را محکوم کنند.
فرمانده سپاه ناحیه مهران افزود: مراسم گرامیداشت حماسه ماندگار ۹ دی (روز بصیرت و میثاق امت با ولایت) در مسجد جامع مهران برگزار می شود.
سرگرد جاویدان اظهار کرد: این مراسم ساعت 9 صبح روز چهارشنبه، نهم دی‌ماه ۹۴ در مسجد جامع مهران برگزار می‌شود.
انتهای پیام/

,
,
,
,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه