logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. گسست میان ادعا و واقعیت
  2. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  3. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  4. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  5. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  6. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  7. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  8. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  9. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  10. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  11. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  12. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  13. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  14. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  15. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  16. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  17. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  18. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  19. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  20. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد

در پی بی توجهی مسوولان:

وعده های که رنگ خاک جاده به خود گرفته است

وعده های که رنگ خاک جاده به خود گرفته است
چندماه پیش بود که تعدادی از مسوولان شهرستان لنده با هدف شناسائی مشکلات روستاهای شهرستان لنده قدم به روستاهای دور افتاده این شهرستان گذاشتند تا بلکه گرهی از مشکلات آنان وا کنند ولی انگار خیلی زود جاده های همراه با قول های داده شده خاک می خورد و مردم دوباره چشم انتظار همدلی اند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده، روستاهای پاتاوه، تنگ چاهن، دول آبزا و گرگ و کتج پس از گذشت سالها شاهد حضور با اقتدار مسوولان شهرستان لنده بودند که مردم این دیار از فرط خوشحالی می خواستند برای حضور سبزشان قربانی زمین بزنند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده, پایگاه اطلاع رسانی خبرلنده,

جاده خاکی و سراسر خطر ناک این دیار هنوز که هنوز است با شیب های تند و پیچ های کاملاً خطرناک در فصل زمستان و تابستان چشم در پهنه افق دوخته است تا بلکه صدای بلدوزر یا لودری که برای ترمیم یا بازگشایی اساسی تنها جاده این روستاها غرش کند را به انتظار نشسته اند.

,

همین چندماه پیش بود که فرماندار شهرستان لنده به همراه تعدادی از مسوولان این شهرستان جهت بازدید و سرکشی از روستاهای بخش مرکزی لنده در این روستاها حضور یافته و قول مساعد جهت بازگشایی اساسی تنها جاده دسترسی این روستاها که مهمترین درخواستشان بوده را از طرف مسوولان راه و شهرسازی به مردم وعده دادند ولی انگار پس از گذشت چندین ماه مسولان راه و شهرسازی به این وعده ها نیز همانند جاده خاکی این روستاها که خاک می خورد چندان پای بند نبوده و جاده همچنان برخاکی بودن خود افتخار می کند.

,

امیدواریم مسوولان در سالی که به نام دولت و ملت، همدلی و همزبانی  نامیده شده است قدری به وعده های که می دهند عمل گرا تر باشند تا مردم نیز دایره اعتمادشان به مسوولان فراغ تر شود قدرشناس همت والای مسوولان خدوم این شهرستان باشند چرا که این ملت قدر شناس خادمان اند.

,

انتهای پیام

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه