فرماندار رامهرمز؛
ثبت نام شدگان انتخابات مجلس تا پایان روز چهارم در رامهرمز به 10 نفر رسید
فرماندار رامهرمزگفت:تا پایان چهارمین روز ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی، در حوزه رامهرمز و رامشیر 10 نفر در فرمانداری رامهرمز ثبت نام کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رامهرمزنیوز، با گذشت چهار روز از تاریخ ثبت نام داوطلبان مجلس شورای اسلامی 10 نفر با مراجعه به ستاد انتخابات شهرستان مستقر در فرمانداری مراحل ثبت نام خود را به پایان رساندند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, رامهرمزنیوز,
فرماندار رامهرمز اظهار داشت: مطابق قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی مصوب 1378/09/07 نظارت بر انتخابات مجلس شورای اسلامی به عهده شورای نگهبان است. این نظارت، استصوابی، عام و در تمام مراحل در کلیه امور مربوط به انتخابات جاری است. با توجه به این ماده قانونی تمام مراحل انتخابات شهرستان تحت نظارت اعضای شورای نگهبان انجام خواهد شد.
,
,
مصطفی سمالی تاکید کرد: با توجه به کثرت مدارکی که باید در سامانه جامع انتخابات بارگذاری شوند، داوطلبان باید با مدارک کامل و دقت زیاد نسبت به آماده کردن مدارک جهت ثبت نام اقدام کنند.
,
,
,
رییس ستاد انتخابات شهرستان رامهرمز اظهار داشت: با توجه به طولانی بودن فرآیند تکمیل مدارک در سامانه جامع انتخابات به دواطلبان انتخابات مجلس شورای اسلامی پیشنهاد می شود ضمن به همراه داشتن تمامی مدارک، ثبت نام خود را به روزهای پایانی موکول نکرده و این اطمینان را داشته باشند که تمام پرسنل ستاد انتخابات شهرستان، امانت دار رای مردم بوده و تمام تلاش خود را برای برگزاری یک انتخابات سالم و باشکوه به کار خواهند گرفت.
,,
فرماندار رامهرمز در پایان گفت: در اجرای ماده ۴۵ قانون انتخابات مجلس شورای اسلامی و ماده ۲۱ آئین نامه اجرایی آن، به آگاهی می رساند، ثبت نام از داوطلبان نمایندگی دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از روز شنبه مورخ ۲۸ /۰۹/ ۹۴ تا پایان روز جمعه مورخ ۰۴/۱۰/۹۴ جمعاً به مدت ۷ روز به عمل خواهد آمد.
]
ارسال دیدگاه