در جلسه استاندار سمنان با هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی مطرح شد:
رضایتمندی مردم از خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان شاهرود افزایش یافت
سطح رضایت همشهریان شاهرودی در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی ارائه شده در این شهرستان افزایش یافت.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از خبرنگار پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود محمد رضا خباز استاندار سمنان با حضور در جلسه هیات رئیسه دانشگاه علوم پزشکی شاهرود از ارایه خدمات گسترده سلامت درحوزه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی وخدمات بهداشتی شاهرود تقدیر وتشکر نمود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, پایگاه خبری نسل شاهوار شهرستان شاهرود ,سید عباس موسوی رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود در این جلسه گزارشی از عملکرد ودستاوردهای دانشگاه در بخش های بهداشت،درمان،غذا ودارو،آموزش، پژوهش،توسعه مدیریت ومنابع وبخش دانشجویی فرهنگی ارایه کرد.
,وی با اشاره به سرعت بالای عملیات اجرایی پروژه های دانشگاه علوم پزشکی شاهرود گفت: علی رغم مشکلات و کمبودهای مالی سرعت انجام پروژه های دانشگاه در 2 سال اخیر بیش از دو برابر عملیات اجرایی در مدت مشابه قبلی شده است.
,رییس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود با اشاره به پیشرفت کم نظیر فیزیکی احداث مراکز بهداشتی درمانی و عملیات توسعه بخش آموزش بیمارستان امام حسین(ع) اظهار کرد: درسفر وزیر محترم بهداشت به شهرستانهای شاهرود و میامی اعلام کردند برخی پروژه های احداثی توسط دانشگاه علوم پزشکی شاهرود قابلیت الگو برداری بعنوان نمونه در سطح کشور را دارد.
,رضایتمندی مردم از خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان شاهرود افزایش یافت
, رضایتمندی مردم از خدمات بهداشتی و درمانی شهرستان شاهرود افزایش یافت,محمدرضا خباز استاندار سمنان نیز در این جلسه با بیان اینکه سلامت اولین مسئله مهم زندگی جوامع است گفت: انسان زمانی به ارزش دو نعمت امنیت و تندرستی پی می برد که دچار فقدان آنها شود.
,وی خطاب به حاضران در جلسه اظهار کرد: نقش شما عزیزان نیز در حوزه سلامت تأمین هر دو نعمت بزرگ برای جامعه است چرا که سلامت نیز خود نوعی امنیت و امنیت برای یک ملت جزو اساسیترین نیازهاست.
,استاندار سمنان با اشاره به افزایش سطح رضایت هموطنان در زمینه خدمات بهداشتی و درمانی در شهرستان شاهرود افزود: طی بازدیدی که از بیمارستان امام حسین(ع) شاهرود داشتم از نزدیک با حدود 40نفر از مراجعین گفتگو داشتم که قدرشناسی و تشکر وجه غالب بیانات مردم عزیز بود یعنی تمام تلاش و همت درمانی این بیمارستان در جهت افزایش رفاه حال بیماران و ارائه خدمات درمانی مناسب به مراجعه کنندگان بوده است.
,خباز ضمن تقدر و تشکر از موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی شاهرود و سایر کارکنان این مجموعه بیان کرد: استانداری سمنان برای پیگیری برنامه های مبتنی بر رفع نیازهای سلامت جامعه آمادگی کامل دارد چرا که ما برای خدمت آمده ایم و باید همه مسئـولان با هدف قرب الهی در جهت خدمت به مردم قدم بردارند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه