جوانان آستانهای با جانبازان اعصاب و روان دیدار کردند
به همت پایگاه شهید مطهری جسیدان آستانهاشرفیه جمعی از جوانان بسیجی این پایگاه روز گذشته از مرکز درمانی توانبخشی رسالت رشت بازدید کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ فرمانده پایگاه شهید مطهری جسیدان آستانهاشرفیه در گفتگو با خبرنگار پایگاه اطلاعرسانی آستانخبر گفت: همزمان با فرارسیدن هفته بصیرت و سالروز حماسهی نهم دیماه، 20 نفر از جوانان بسیجی باهدف ترویج فرهنگ نوعدوستی، تکریم و احترام به جانبازان اعصاب و روان دوران دفاع مقدس و عمل به وظیفه انسانی و اسلامی با حضور در مرکز درمانی توانبخشی رسالت رشت با این عزیزان دیدار و گفتگو کردند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, آستانخبر,امیر ندیمی بابیان اینکه در حال برنامهریزی برای دیداری باشکوهتر در آیندهی نهچندان دور از این مرکز درمانی توانبخشی هستیم افزود: دو تن از جانبازان دوران دفاع مقدس که در این مجموعه نگهداری میشوند از شهرستان آستانهاشرفیه هستند.
,

,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
, مرکز درمانی توانبخشی رسالت رشت در جاده لاکان، تقاطع جاده فومن، سراوان این شهر قرار دارد.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه