logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فروتن: با حضور شهنازی باشگاه ذوب‌آهن کامل می‌شود

فروتن: با حضور شهنازی باشگاه ذوب‌آهن کامل می‌شود
سرپرست سابق تیم فوتبال ذوب‌آهن اصفهان گفت: با حضور شاهرخ شهنازی باشگاه ذوب آهن به معنای واقعی باشگاه خواهد شد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ اصغر فروتن در گفت‌وگو با فارس، درمورد حضور شاهرخ شهنازی در باشگاه ذوب‌آهن به عنوان رئیس هیأت مدیره گفت: شاهرخ شهنازی در گذشته و در سال 1369 ورزش ذوب‌آهن را متحول کرد آن زمان مهندس صادقی مدیرعامل کنونی کارخانه ذوب آهن اصفهان که یکی از مردان بزرگ عرصه فولاد است مدیر کارخانه بود و برای این کار شهنازی را انتخاب کرد و شهنازی هم بومی‌گرایی را در دستور کار باشگاه قرار داد. از آن زمان بازیکنان نوجوان زیادی به ورزش و به خصوص فوتبال ایران و اصفهان معرفی شدند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

وی ادامه داد: 80-70 درصد بازیکنان جوانی که در سال‌های 90-88 شاگرد منصور ابراهیم‌زاده در ذوب‌آهن شدند حاصل مدیریت شاهرخ شهنازی و توجه او به جوانان بود. اکنون بسیاری از ذوب‌آهنی‌های اصیل از بازگشت شاهرخ شهنازی به این باشگاه خوشحال و راضی هستند زیرا باشگاه ذوب آهن با حضور او یک باشگاه کامل خواهد شد و فقط در تیم فوتبال خلاصه نمی‌شود.

,

سرپرست اسبق ذوب‌آهن تصریح کرد: در زمان شاهرخ شهنازی ورزش و باشگاه ذوب‌آهن با کارخانه عجین شده بود و تمامی پرسنل و کارکنان ذوب‌آهن قلبشان برای باشگاه ذوب‌آهن می‌تپید و اکنون شاهد آن هستیم که باشگاه بیشتر رشته‌های ورزشی‌اش را تعطیل کرده و فقط به فوتبال می‌پردازد در حالی که در سال‌های گذشته ذوب‌آهن در 13 رشته ورزشی تیم‌داری می‌کرد قطعا با حضور مهندس صادقی و شاهرخ شهنازی باشگاه ذوب آهن دوباره یک باشگاه کامل می‌شود و پیشکسوتان سایر رشته‌های ورزشی مثل بسکتبال، دو میدانی، هندبال و ... از بازگشت شهنازی خوشحال می‌شوند.

,

فروتن با اشاره به موفقیت تیم فوتبال ذوب‌آهن گفت: خوشحال هستم که تیم فوتبال ذوب‌آهن موفق شده است البته امیدوارم که این موفقیت در سایر رشته‌های ورزشی هم در آینده‌ای نزدیک با حضور شهنازی را شاهد باشیم.

,

سرپرست اسبق ذوب‌آهن درمورد اینکه احتمال تغییر مدیرعامل باشگاه وجود دارد یا خیر گفت: با اینکه گلایه‌هایی از سعید آذری مدیرعامل باشگاه دارم اما می‌گویم او باید در سمت خود بماند و به آذری و گل‌محمدی دست نزنیم تا این تیم بتواند همچنان به موفقیت‌هایش در فوتبال ادامه داد.

,

انتهای پیام/ر

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه