پس از ۳۰ سال چشم انتظاری؛
فرزندان شهید "حسین خان احمدی" در دانشگاه گلستان به بالین پدر شهید خود می روند+ تاریخ زمان و برگزاری مراسم
مراسم تکریم و استقبال از خانواده محترم شهید گمنامی که دیگر گمنام نیست در دانشگاه گلستان واقع در شهر گرگان برگزار می شود.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از کاسب امین، مراسم تکریم و استقبال از خانواده محترم شهید حسین خان احمدی که تا پیش از ظهر امروز به عنوان شهید گمنام قلمداد می شد، در دانشگاه گلستان واقع در استان گلستان شهر گرگان، برگزار می شود.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, کاسب امین,بر اساس این گزارش، این مراسم معنوی روز دوشنبه مورخ94/10/07 ساعت 9 صبح به آدرس:گرگان - دانشگاه گلستان- خیابان شهید بهشتی برگزار می شود و انتظار ۳۰ ساله ۴ فرزند و همسر شهید گرانقدر به سر خواهد آمد.
,گفتنی است، والدین شهید" حسین خاناحمدی" در قید حیات نیستند.
,این قهرمان دلاور ایران زمین، دارای همسر و چهار فرزند «پسر» می باشد که پس از سالها چشم انتظاری از این وضعیت پیکر همسر و پدر خود خبردار شدند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه