امام جمعه شهرستان گتوند گفت؛

در فتنه ۸۸ عده ای با بی توجهی به قانون زمینه سوءاستفاده دشمنان را فراهم کردند

در فتنه ۸۸ عده ای با بی توجهی به قانون زمینه سوءاستفاده دشمنان را فراهم کردند
امام جمعه گتوند گفت : متاسفانه در فتنه سال ۸۸ عده ای درون کشور با بی توجهی به قانون و شرع زمینه های سوء استفاده دشمنان را فراهم آوردند.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛به نقل از گتوند نیوز، حجت الاسلام و المسلمین شاه آبادی امام جمعه شهرستان گتوند اظهار کرد: دشمنیِ دشمنان انقلاب نسبت به این نظام را هرگز نباید فراموش کرد و رهبر انقلاب نیز بارها بر این دشمنی تاکید کرده اند و تنها راه غلبه بر آن را بصیرت دانسته اند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, گتوند نیوز،,

حجت الاسلام و المسلمین شاه آبادی در ادامه افزود : در فتنه سال ۸۸ ردپای استکبار کاملا قابل مشاهده بود اما متاسفانه عده ای درون کشوربا بی توجهی به قانون و شرع زمینه های سوء استفاده دشمنان را فراهم آوردند.

,

وی همچنین تصریح کرد : ساده لوحی ، طمع ورزی و قانون گریزی برخی افراد و همچنین حمایت های بی دریغ استکبار باعث فراهم شدن آن حوادث در سال ۸۸ شد.

,

امام جمعه گتوند تاکید کرد : اتفاقات بعد از انتخابات و حوادث روز عاشورا و نماز جمعه تهران باعث شد تا مردم بار دیگر با اصل ارزش های انقلاب بیعت مجدد کنند و مشت محکمی به فتنه گران داخل و خارج بزنند و همچون سیل خروشان زباله های کف خیابان را جمع کرد .

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه