رئیس ستاد انتخابات ورامین:
دستگاه های نظارتی بر فعالیت های انتخاباتی نظارت می کنند/ بیشترین مراحل انتخابات منطقه به صورت الکترونیکی انجام می شود
اگر مراسمی قبل از زمان معین و در قالب همایش احزاب و سمن ها باشد و از قبل به فرمانداری اطلاع دهند، می توانند فعالیت کنند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ورامین ما: خوانساری فرماندار ورامین در جمع خبرنگاران گفت: خوشبختانه امروز می توانیم بگوییم که از همه جناح ها در انتخابات شرکت کرده اند تا جایی که حتی نیروهای مستقل نیز حضور پیدا کرده اند.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, ورامین ما,فرماندار ورامین در پاسخ به سوال خبرنگار روزنامه ابتکاردر خصوص نحوه انتخاب هیئت اجرایی انتخابات گفت: تیمی در فرمانداری تشکیل شد و با افرادی که در شهرستان صاحب نظر بوده اند مشورت شد که در نهایت این تیم که مشغول به فعالیت هستند به عنوان هیئت اجرایی انتخاب شدند.
,فرامرز تاجیک معاون سیاسی فرماندار ورامین نیز در این نشست خبری گفت: بالغ بر ۱۰۰ نفر به عنوان کاندید از همه سلایق سیاسی برای هیئت اجرایی انتخاب کردیم که در نهایت به این تیم رسیدیم.
,وی خاطر نشان کرد: زمانی که مشکلی برای یک تیم سیاسی به وجود آید، هیئت اجرایی مشکلات را برطرف می کند و آن زمان است که تیم اجرایی به عنوان معتمد فعالیت می کند.
,رئیس ستاد انتخابات ورامین ضمن بیان اینکه در فرایند انتخابات یک چیز است که همه چیز را مشخص می کند و آن نیز قانون می باشد بیان کرد: همه موارد را باید در نظر داشته باشیم تا در اجرا مشکلی به وجود نیاید.
,تاجیک اظهار کرد: در نظر داشتیم تا کادر سازی انجام شود به همین منظور از جوانان تر ها نیز برای هیئت های اجرایی استفاده کرده ایم.
,خوانساری فرماندار ورامین در خصوص فعالیت های ستاد انتخابات فرعی نیز گفت: تشکیل هیئت نظارت و اجرایی ستاد های انتخابات فرعی از نظر قانون به فرمانداری مرکزی ارتباط ندارد ولی ما نماینده فرماندار و هیئت های اجرایی و نظرات از سمت فرمانداری ورامین که فرمانداری مرکزی است به حوزه های فرعی ارسال می کنیم.
,فرماندار ورامین در پاسخ به سوال خبرنگار خبر استان در خصوص اجرای انتخابت الکترونیک در سطح منطقه ورامین نیز گفت: انتخابات الکترونیکی ۲۵ عامل دارد که در منطقه ۲۴ عامل را داریم و همه فعالیت ها غیر از شمارش آرا، به صورت الکترونیکی صورت می گیرد.
,خوانساری در پاسخ به سوال خبرنگار راوی نیوز در خصوص فضای ثبت نام کاندیدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی گفت: تلاش کردیم که ستاد انتخابات فضای مستقلی باشد تا هم مراجعه کنندگان و هم مسئولین بتواند به راحتی فعالیت کنند و امید داریم که فضا بهتر از این شود.
,فرامرز تاجیک در خصوص فعالیت کاندیدهای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در خصوص تبلیغات زود هنگام در فضای مجازی نیز گفت: گهگاهی گفتمان نامناسب که از بعضی افراد در گروه های مجازی بیان می شود تا حدودی توسط مدیر گروه مدیریت می شود.
,وی ضمن بیان اینکه نمی توانیم قبل از اجرای جرم و توهین را مجازات کرده و یا به آنها تذکر دهیم بیان کرد: افرادی که مشکلی به وجود می آورند باید پاسخگوی بیانات و رفتارهای خودشان باشند, اما از سوی دیگر دستگاه های امنیتی شهرستان نیز فعالیت های مختلفی دارند و این فعالیت ها را رصد می کنند.
,خوانساری تصریح کرد: تا به امروز آنهایی که جز کاندید و یا طرفدار کاندیدی هستند که تخلف کردند توسط دستگاه های مختلف امنیتی فراخوانده شده و تذکرات لازم داده شده است.
,فرماندار ورامین ضمن بیان اینکه اگر فعالیت ها در فضای مجازی نباشد میزان ثبت نام ما افزایش پیدا نمی کند گفت: افرادی که خطوط قرمز را می شناسند و تبعیت می کنند همگان از کشور، دولت و شهرستان سهم دارند و نمی توانیم آنها را حذف کنیم
,نماینده عالی دولت در شهرستان ورامین در خصوص ورود دستگاه های نظامی به انتخابت در پاسخ به سوال خبرنگار خرداد نامه بیان کرد: سپاه و نیروی انتظامی هر دو ضابط قضایی هستند و می توانند موارد را رصد کنند.
,فرامرز تاجیک در خصوص فعالیت های حال حاضر توسط گروه ها نیز تصریح کرد: اگر مراسمی قبل از زمان معین و در قالب همایش احزاب و سمن ها باشد و از قبل به فرمانداری اطلاع دهند، می توانند فعالیت کنند.
,معاون سیاسی فرماندار ورامین خاطر نشان کرد: اعضای هیئت اجرایی نیز بدون جناح گرایی به صورت دقیق ناظر بر فضا و امورات هستند.
,انتهای پیام/رض
]
ارسال دیدگاه