فرماندار دیواندره خبر داد:
سد سیازاخ دیواندره تا پایان تیرماه آبگیری خواهد شد/ کلنگ زنی کارخانه سیمان دیواندره در آینده نزدیک
فرماندار دیواندره با اشاره به توسعه و اشتغال شهرستان گفت: کلیه اعتبارات لازم برای اتمام پروژه سد سیازاخ جذب شده است و شرکت های مربوطه مشغول فعالیت هستند و تا پایان تیرماه سد سیازاخ آبگیری خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از سارال خبر، بهرام فاتحی فرماندار دیواندره صبح امروز در سخنانی با اشاره به توسعه و اشتغال شهرستان گفت: در یکسال گذشته تلاش های گسترده ای برای توسعه و اشتغال شهرستان در صنایع مختلف انجام داده ایم.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, سارال خبر, سارال خبر,وی به احداث کارخانه سیمان دیواندره اشاره کرد و اظهار داشت:کارخانه سیمان دیواندره، بزرگترین پروژه صنعتی بخش خصوصی کردستان به زودی کلنگ زنی می شود.
, .,فرماندار شهرستان دیواندره افزود: مراحل اداری احداث کارخانه سیمان اتمام شده است و بزودی بزرگترین پروژه صنعتی بخش خصوصی استان کردستان در شهرستان دیواندره کلنگ زنی خواهد شد و نقش مهمی در توسعه شهرستان و اشتغال جوانان خواهد داشت.
,فاتحی تصریح کرد: وی خاطر نشان کرد: وی اظهار کرد: با سرمایه گذاران مختلف برای سرمایه گذاری در شهرستان رایزنی شده است و در حال حاضر سرمایه گذاران بومی شهرستان در حال پیگیری مقدمات احداث پروژه مجتمع پرورش ماهی در پایاب سد هستند.
,وی اظهار کرد: با سرمایه گذاران مختلف برای سرمایه گذاری در شهرستان رایزنی شده است و در حال حاضر سرمایه گذاران بومی شهرستان در حال پیگیری مقدمات احداث پروژه مجتمع پرورش ماهی در پایاب سد هستند.
,فرماندار شهرستان دیواندره به پروژه سد سیازاخ اشاره کرد و افزود: کلیه اعتبارات لازم برای اتمام پروژه سد سیازاخ جذب شده است و شرکت های مربوطه مشغول فعالیت هستند و تا پایان تیرماه سد سیازاخ آبگیری خواهد شد.
, .,وی ابراز داشت: یکی از مزیت های قانونی که مطابق با اصل 44 قانون است بحث شرکت های تعاونی توسعه و عمران شهرستان است که به دلیل مشارکت عامه مردم مشوق های قانونی نیز در نظر گرفته شده است.
, .,وی تصریح کرد: هیأت موسس شرکت توسعه و عمران شهرستان تعیین شده است و این شرکت با سرمایه گذاری مردم و اعطای تسهیلات قرض الحسنه توسط بانک در کلیه زمینه ها می تواند فعالیت اقتصادی داشته باشد.
, .,وی ادامه داد: کلیه پتانسیل ها و ظرفیتهای شهرستان شناسایی و مطالعه شده است و برنامه ریزی ها لازم برای سرمایه گذاری در طرح ها و پروژه های مورد نظر انجام شده است.
, .,فاتحی یکی از اهداف تاسیس شرکت تعاونی توسعه و عمران شهرستان را جمع آوری سرمایه های سرگردان مردم دانست و افزود: ایجاد اشتغال و توسعه شهرستان با همت و همدلی مردم و اعتماد به هیأت موسس امکان پذیر است.
, .,وی در بخش دیگری از سخنان خود به انتخابات 7 اسفند اشاره کرد و بیان کرد: همه ما باید با همدلی و شور بیشتر در انتخابات 7 اسفند شرکت کنیم و کاندیداها نیز از تبلیغات زودهنگام خودداری کنند.
,انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه