در گفت و گو با امام جمعه موقت کامیاران عنوان شد:
وحدت و هوشیاری زمینه بیداری مسلمین و نویدبخش گسترش اتحاد جهان اسلام است
امام جمعه موقت کامیاران گفت: بیداری جهان اسلام و یورش به کاخ های سلاطین اسلامی و دیکتاتوران کشورهای عربی خود نویدی بهاری از جانب رهبری بود که مسلمانان سراسر جهان آن را درک کرده و دربرابر هرگونه فشار و ستم ایستادند و پیروزی را کسب کردند.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل ازشاهو خبر؛ ماموستا "علی فروتن" امام جمعه موقت شهرستان کامیاران، به مناسبت میلاد حضرت ختمی مرتبت(ص) و هفته وحدت در گفت و گویی با خبرنگارشاهوخبر، این ایام را از جمله مبارکترین روزها در طول سال نامید.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, شاهو خبر, خبرنگارشاهوخبر,امام جمعه موقت کامیاران افزود: بنا به فرموده حضرت امام خمینی(ره) از 12 تا 17ربیع الاول به نام هفته وحدت نام گذاری شد و با این هوشیاری اسلامی، بستر بیداری جهان اسلام مهیا شد.
,ماموستا فروتن درباره چگونگی ادامه راه امام(ره) و توجه به یکپارچگی جهان اسلام ابراز داشت: در دوران زعامت ولی فقیه و رهبر عادل "حضرت آیت الله خامنه ایی" وحدت و اتحاد میان مسلمین چه در داخل کشور و چه در خارج از مرزهای وطن اسلامی گسترش یافته، زیرا ایشان با تمام قدرت سیاسی و فقهی خود پشتیبان وحدت میان مسلمین هستند.
,وی اضافه کرد: بیداری جهان اسلام و یورش به کاخ های سلاطین اسلامی و دیکتاتوران کشورهای عربی خود نویدی بهاری از جانب رهبری بود که مسلمانان سراسر جهان آن را درک کرده و دربرابر هرگونه فشار و ستم ایستادند و پیروزی را کسب کردند.
,ماموستا فروتن دربخشی دیگر از این گفت وگو به میلاد مسعود پیامبر اسلام(ص) اشاره نمود و خاطرنشان کرد: نوید پیامبری محمدمصطفی(ص) از زبان عیسی بن مریم(ع) در قرآن کریم آمده که ایشان مژده می دهد که بعد از وی پیامبری می آید که "احمد" نام دارد.
,امام جمعه موقت کامیاران اضافه کرد: البته پیامبر(ص) اسما و صفات دیگری دارد که بعضی از این اسما در قرآن کریم آمده و صفات ایشان نیز که بی شمارند، بر این اساس دو صفت خاص پیامبر بوده و دیگران نمی توانند آنها را داشته باشند.
,ماموستا فروتن درباره این دوصفت خاص رسول اکرم(ص) اظهار داشت: یکی از این اوصاف این است که بر پیامبر وحی نازل شده و دیگری خلق و اخلاق شایسته و عظیم ایشان است که منحصر به فرد بوده و این اخلاق زیبا را حتی دیگر پیامبران الهی نداشته اند.
,وی در پایان بر توجه مسلمانان به قرآن و اهل بیت پیامبر گرامی تاکید کرد وگفت: راه و روش زندگی و خیر هر دو جهان در قرآن کریم آمده و نیز خصلت های انسانی و خوی و روش بهتر در گفته های آل و اهل بیت ایشان نهفته است، از این طرق می توان اتحاد مسلمین را محکم تر کرد و وحدت و یگانگی را گسترش داد.
,انتهای پیام/ف
,
ارسال دیدگاه