دادستان عمومی انقلاب خراسان شمالی:

پرونده کیفر خواست کارخانه آلومینا به زودی به دادگاه ارسال می شود/4 نفر بازداشتند

پرونده کیفر خواست کارخانه آلومینا به زودی به دادگاه ارسال می شود/4 نفر بازداشتند
دادستان عمومی انقلاب بجنورد با اشاره به اختلاس چند میلیاردی کارخانه آلومینای جاجرم، گفت: ظرف چند روز آینده کیفر خواست پرونده کارخانه آلومینا آماده و به دادگاه ارسال می شود.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  اترک نیوز، مسلم محمدیاران، دادستان عمومی انقلاب خراسان شمالی در جمع خبرنگاران استان در رابطه با پرونده کارخانه آلومینای جاجرم، گفت:این پرونده در داد سرا روزهای پایانی خود را سپری می کند و آماده صدور کیفرخواست پرونده و ارسال به دادگاه است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, اترک نیوز,
وی افزود: علاوه بر 20 میلیارد تومانی که ابتدا به بیت المال برگشت ظرف چند روز اخیر 9 میلیارد تومان دیگر نیز به بیت المال برگشت و 13 میلیارد تومان دیگر نیز با فروش سهام هفته آینده به حساب بیت المال باز برمی گردد.
,
یاران عناوین اتهامی در کارخانه آلومینا را اختلاس شبکه ای، پولشویی، حیف اموال دولتی، تضیع حقوق بیت المال ، دخل و تصرف در وجوه اموال دولتی، ارتشاء ومداخله غیر مسقیم در معاملات دولتی عنوان کرد.
,
وی به 16 متهم کارخانه آلومینای جاجرم اشاره کرد وگفت: 4 نفر هنوز با قرار بازداشت موقت درزندان به سر می برنند و مابقی متهم ها با قرارهای وثیقه وکفالت از زندان آزاد شده اند.
,
دادستان عمومی انقلاب بجنورد مبالغ ریالی  اختلاس پرونده کارخانه آلومینا را بیش از 200 میلیارد تومان اعلام کرد. 
,
انتهای پیام/رض
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه