دومین مجمع عمومی کانون دانشگاهیان استان مرکزی در اراک تشکیل می شود
دبیر کانون دانشگاهیان استان مرکزی از تشکیل دومین مجمع عمومی این تشکل دانشگاهی خبر داد و گفت: این برنامه نهم دی با حضور سید محمد حسینی دبیر کل این تشکل در اراک برگزار خواهد شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از اراک امروز، دکتر هادی غفاری دبیر کانون دانشگاهیان استان مرکزی از تشکیل دومین مجمع عمومی این تشکل دانشگاهی خبر داد و گفت: این برنامه نهم دی با حضور سید محمد حسینی دبیر کل این تشکل در اراک برگزار خواهد شد.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, به نقل از , اراک امروز, اراک امروز, اراک امروز, ، , دکتر هادی غفاری دبیر کانون دانشگاهیان استان مرکزی از تشکیل دومین مجمع عمومی این تشکل دانشگاهی خبر داد و گفت: این برنامه نهم دی با حضور سید محمد حسینی دبیر کل این تشکل در اراک برگزار خواهد شد.,, ,
,
, , ,
غفاری با اشاره به تاریخچه فعالیت کانون دانشگاهیان ایران اسلامی اظهار کرد: این کانون با سابقه قریب به پانزده ساله به عنوان یک تشکل ولایتمدار و ارزشی در عرصه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشور حضور فعال داشته است.
, غفاری با اشاره به تاریخچه فعالیت کانون دانشگاهیان ایران اسلامی اظهار کرد: این کانون با سابقه قریب به پانزده ساله به عنوان یک تشکل ولایتمدار و ارزشی در عرصه های فرهنگی، سیاسی و اجتماعی کشور حضور فعال داشته است.,,
وی ادامه داد: کانون دانشگاهیان استان مرکزی در سال 89 تآسیس شد و اولین شورای مرکزی آن نیز در نخستین مجمع عمومی در سال 90 انتخاب شدند.
,,
دبیر کانون افزود: هم اکنون قریب به صد نفر از اعضای هیئت علمی دانشگاه های استان عضو این تشکل هستند و در گردهمایی های کشوری و استانی به صورت ادواری به تبادل نظر با کانون دانشگاهیان سایر استان ها می پردازند.
,,
غفاری خاطر نشان کرد: در جریان دومین مجمع عمومی کانون دانشگاهیان استان بعد از یک دوره چهار ساله و با حضور دبیرکل این تشکل اعضای شورای مرکزی جدید انتخاب و معرفی می شوند.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه