همایش بزرگ علمای شیعه وسنی و بیداری اسلامی در پارسیان برگزار می شود
جلسه هماهنگی همایش بزرگ علمای شیعه وسنی و بیداری اسلامی، با حضور مسئولین شهرستانی،در محل دفتر امام جمعه پارسیان برگزار گردید.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از پارسیان خبر؛ حجت الاسلام والمسلمین میرزایی، امام جمعه پارسیان ضمن تبریک هفته وحدت و میلاد پربرکت حضرت محمد (ص) و امام جعفر صادق (ع) گفت: کسانی که بدون درک شرایط جهان اسلام،آتش اختلاف و تفرقه را شعله ور می کنند باید فردای قیامت پاسخگوی این اعمال باشند و بدانند که راه مقابله با دسیسه های دشمنان اسلام حفظ وحدت بین مسلمانان است.
, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,,
امام جمعه پارسیان تصریح کرد: امروز در دنیای اسلام، یکی از دردهای بزرگ، درد تفرقه و جدایی است. امروز جریان های انحرافی و تکفیری توطئه استکبار جهانی و رژیم صهیونیستی است؛ آنان در صدد هستند مسلمانان را در برابر یکدیگر قرار دهند و منطقه را دستخوش آشوب و ناامنی کنند.
,,
وی افزود: امروز زمان پرداختن به اختلافات داخلی و تاریخی بین مسلمانان و مذاهب آن به سر آمده و باید بیشتر به فکر تعامل و همگرایی بین مسلمانان و ترویج آن به همه دنیا باشیم.
,,
انتهای پیام/
]
ارسال دیدگاه