پاسخ دندان‌شکن رونالدو به اتهام کاپلو

پاسخ دندان‌شکن رونالدو به اتهام کاپلو
ستاره سابق رئال‌مادرید نسبت به اتهام اخیر فابیو کاپلو، سرمربی معروف ایتالیایی واکنش نشان داد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  رونالدو لوئیس نازاریو ده‌لیمای، اسطوره بازنشسته برزیلی فوتبال دنیا پاسخ اتهام فابیو کاپلو، سرمربی مشهور ایتالیایی با مضمون منفی بودن حضور و رهبری او برای رختکن  رئال‌مادرید را داد.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

 مرد سال‌های 1996، 1997 و 2002 فوتبال در این باره گفت: کاپلو در دوران خودش در دهه 90 مربی بزرگی بود اما از وقتی برای بار دوم به رئال‌مادرید آمد، روزهای خوبش به پایان رسید و اشتیاق زیادی برای موفقیت نداشت. به همین دلیل در تیم‌های بعدی‌اش هم موفقیتی به دست نیاورد.

,

رونالدو در نیمه راه تنها فصل دوره دوم حضور کاپلو در رئال‌مادرید که با قهرمانی تیم در فصل 2008-2007 لالیگا توام شد، تیم پایتخت اسپانیا را به قصد حضور قرضی در میلان ترک کرد و کاپلو هم با وجود فتح لیگ داخلی در پایان آن فصل از مربیگری رئال برکنار شد.

,

 انتهای پیام/

]
  • برچسب ها
  • #
  • #
  • #

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه