اخبار داغ
  1. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  2. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  3. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  4. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  5. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  6. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  7. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  8. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  9. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  10. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  11. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران
  12. روزی که قرآن تمام حجت شهید رئیسی در سازمان ملل شد
  13. ابهام چند صد میلیاردی در شرکتهای صندوق بیمه عشایر | به نام روستائیان به کام میدری و رفقا + سند
  14. پلیس با همه توان پای کار تأمین امنیت دانش‌آموزان است
  15. آینه‌ای در برابر هشت سال پایداری؛ تکاپوی یک ژانر برای ماندگاری
  16. «رئیس‌جمهور در میدان» برای زلنسکی؛ «گفت‌وگو نکنیم، چه کنیم؟» برای پزشکیان
  17. یک بام و دو هوای سازندگی/ مقاومت برای اوکراین خوب است برای ایران نه!
  18. پایان هژمونی در سایه هزینه‌ها: چگونه جنگ ۴۰ روزه معادله قدرت جهانی را وارونه کرد
  19. اول مهر در میناب؛ زنگ مدرسه‌ای که زیر آوار خاموش شد
  20. از سخنرانی رهبر شهید تا ایستادگی شهید رئیسی؛ روایت مقاومت ایران در سازمان ملل

شهردار نسیم شهر خبر داد:

یک خیابان در نسیم شهر به نام ٩دی نام گذاری شد

یک خیابان در نسیم شهر به نام ٩دی نام گذاری شد
شهردار نسیم شهر گفت: شهرداری نسیم شهر یک خیابان را با مصوبه شورای نام گذاری و تایید شورای شهر به عنوان ٩ دی نام گذاری کرد.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به  نقل از پایگاه خبری و تحلیلی بهارستانه ،صبح امروز مهندس جانعلی زاده، شهردار نسیم شهر به خبرنگار بهارستانه گفت:ابتدا فرارسیدن ٩دی روز بصیرت و میثاق امت با ولایت را خدمت مردم ولایت مدار و همیشه و در صحنه ایران تبریک عرض می کنم. در حقیقت نهم دی ماه یاد آور غرور و افتخار و سربلندی مردم ولایتمدار و بسیجی ایران می باشد.
وی اضافه کرد:همانطور که می دانید مقام معظم رهبری ٧٣ بار کلمه فتنه را در ٢٣سخنرانی از تیرماه سال ٨٨تا آذر ماه ٨٩،در جمع اقشار و گروههای مختلف کشور در تحلیل حوادث بعد از انتخابات به کار بردند.
جانعلی زاده با بیان اینکه بر کسی پوشیده نیست که ولایت فقیه یکی از مهمترین دلایل ثبات و امنیت مثال زدنی نظام جمهوری اسلامی ایران است ،تصریح کرد : امنیت در کشور در شرایطی به وجود آمده که ایران در یکی از بی ثبات ترین مناطق جهان قرار گرفته است.
وی در ادامه بیان داشت:حراست از این رکن رکین نظام ،همان گونه که آن یار سفر کرده یعنی امام خمینی (ره ) فرمود که(پشتیبان ولایت فقیه باشید تا به مملکت آسیبی نرسد )،ضامن تداوم ،ثبات و امنیت کشور در دهه چهارم و دهه های آینده خواهد بود.
شهردار نسیم شهر با اعلام اینکه طبق مصوبه شورای نام گذاری و تایید شورای شهر یک خیابان در شهر نسیم شهر به نام ٩دی مزین شده است،درباره برنامه های شهرداری در دهه بصیرت توضیح داد:دیدار با خانواده های شهدای فتنه در این ایام در دستور کار ما قرار دارد همچنین با نصب بنر در سطح شهر تبلیغات محیطی پر رنگ و برجسته ای در گرامی داشت ا ین ایام صورت داده ایم.
وی اضافه کرد:ما سعی کردیم به مناسبت ٩ دی ،سربرگ ها و فیش های صادره از شهرداری نسیم شهر را منقش به جملات و پیام های بصیرت آفرین کنیم ،البته شهرداری نسیم شهر با سایر سازمان ها و ادارات نیز از جمله دفتر امام جمعه و سپاه برنامه های مشترکی برای دهه بصیرت تدارک دیده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, بهارستانه ,
,
,
,
,
,

انتهای پیام /رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه