نماینده مردم سیستان در حاشیه مراسم نهم دی ماه :
حماسه نهم دی در پاسداری و حراست از فرهنگ عاشورا خلق شد/ بصریت ملت ایران در ۹ دی تجلی ایستادگی در برابر نفوذ استکبار جهانی بود
نماینده مردم سیستان گفت: بصریت ملت ایران در ۹ دی تجلی ایستادگی در برابر نفوذ و تسلط استکبار جهانی بر کشور شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مردم مومن و ولایتمدار ایران اسلامی در روز ۹ دی با لبیک به ندای رهبرمعظم انقلاب، توطئه فتنه گران و ایادی خارجی را خنثی و وفاداری و پایبندی خود را به نظام و انقلاب نشان دادند.
سید باقر حسینی نماینده مردم سیستان در مجلس شورای اسلامی در حاشیه مراسم 9 دی در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا اظهار داشت: گروهی از سر نادانی و بعضی از روی خیانت و جریانی به دلیل انتقامگیری این آشوب را ایجاد کردند و ملت ایران ظلم به مقام معظم رهبری و خیانت به انقلاب را در سال ۸۸ فراموش نخواهند کرد و مردم قانونشکنان مدعیان قانونمداری را از یاد نخواهند برد.
وی با بیان اینکه انقلاب ریشه در خون سیدالشهدا(ع) دارد، گفت: پاسخ فتنه 88 در 9 دی این کلام امام را که فرمودند: محرم و صفر است که اسلام را زنده نگه داشته است، آشکار تر می سازد.
حسینی بیان داشت: در 9 دی ثابت شد که واقعا اسلام را محرم و صفر زنده نگه داشته است، مردم ایران با بصیرت و آگاهی در زیر لوای رهبری، بیانات و راهنمودهای ایشان چراغ راه شد.
نماینده مردم سیستان با اشاره به بیانات آیت الله جنتی امام جمعه تهران در خطب های هفته گذشته، اظهار کرد: امسال تعداد داوطلبین نمایندگی مجلس شورای اسلامی با افزایش چشمگیری روبرو شده است که مردم باید دقت بسیاری داشته باشند و آگاهانه در صحنه انتخابات حضور پیدا کنند.
وی ادامه داد: افرادی هستند که دنبال اهداف شخصی بوده و انتخابات مجلس را وسیله ای برای رسیدن به این اهداف قرار داده که در مقابل مردم با انتخاب درست و آگاهانه فرد اصلح و شایسته را بر گزینند.
وی گفت: بر اساس خطبه 55 نهج البلاغه فتنه طبق فرمایش آقا امیر المومنین(ع)ریشه در نوآوری، بدعت ها و یاوه گویی ها دارد.
حسینی افزود: بصریت ملت ایران در ۹ دی تجلی ایستادگی در برابر نفوذ و تسلط استکبار جهانی بر کشور شد.
نماینده مردم سیستان با بیان اینکه حماسه نهم دی در پاسداری و حراست از فرهنگ عاشورا و شهادت بوجود آمد، گفت: حرکت ملت مسلمان در نهم دیماه ۸۸ به جهانیان و بدخواهان انقلاب ثابت کرد، خط سرخ شهادتی را که امام حسین (ع) و یارانش در سال ۶۱ هجری ترسیم کرده اند همچنان پابرجاست.
وی با بیان اینکه مدیریت رهبری در فتنه 88 بسیار مدبرانه و هوشمندانه بود خاطرنشان کرد: فتنه گران به نظام آسیب های فراوانی وارد ساختند و البته نظام مقتدر است و باید برخورد صریحتری با سران فتنه داشته باشد.
حسینی اظهار داشت: با وجود برنامه ریزی گسترده دشمن بازنده اصلی فتنه ، استکبار جهانی و ایادی داخلی آنها بودند که خود را در قالب جنبش سبز در مقابل نظام و ملت قرار دادند.
انتهای پیام/
,
, اوشیدا ,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه