logo
دوشنبه 06 مهر 1405 | دوشنبه 28 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. بر اساس محاسبات الهی، ایران قدرت اوّل جهان است
  2. هلاکت عناصر داعشی در درگیری با نیروهای امنیتی عراق
  3. تأخیر در ترخیص کالاهای اساسی و تحمیل هزینه به مردم قابل قبول نیست/ قوه قضاییه در صیانت از حقوق عامه با جدیت ورود خواهد داشت
  4. مذاکره در کار نیست؛ آمریکا لاف می زند/ موج‌ سواری های ترامپ و بسنت گره گشای تنگه هرمز نیست!
  5. تئاترِ عریان، اخلاقِ پنهان؛ روایتِ یک گسستِ نامرئی در تئاتر
  6. پراید صفر به مرز ۱.۴ میلیارد تومان رسید / دلالان فضای مجازی، بازار خودرو را به گروگان گرفتند
  7. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  8. گسست میان ادعا و واقعیت
  9. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  10. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  11. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  12. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  13. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  14. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  15. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  16. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  17. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  18. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  19. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  20. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا

فرمانده 8 دفاع مقدس در بزرگداشت 9دی در گنبد :

ملت ایران در پرتو بصیرت و اطاعت از رهبری، ۹ دی را آفرید

ملت ایران در پرتو بصیرت و اطاعت از رهبری، ۹ دی را آفرید
یکی از فرماندهان ۸ سال دفاع مقدس امروز در تجمع حماسی مردم گنبد در سالروز یوم الله ۹ دی گفت: ملت ایران در پرتو بصیرت و اطاعت از رهبری، ۹ دی را آفرید و نشان داد به هیچ وجه در مقابل مشکلات زانو نخواهد زد و به سوی اهداف پیش خواهد رفت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از قابوس نامه ؛ سردار عباسعلی فرزندی با اشاره به تلاش دشمن برای اختلاط حق و باطل در فتنه ۸۸ بعد از دشمنی های پیاپی پس پبروزی انقلاب اسلامی و تحمیل ۸ سال دفاع مقدس گفت: ۹ دی روزی است که باید به عنوان یوم الله از آن یاد کرد زیرا ایامی است که ما را از ظلمت و جهل به سوی نور هدایت می کند.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا, قابوس نامه,

فرزندی حضور علمای اهل سنت و شیعه که دوشادوش یکدیگر برای دفاع از ارزش های دینی قرار می گیرند و امروز جلوه ای از آن به تصویر کشیده شده است را زیبا خواند و گفت:ه دشمن امروز با کمک های مالی و اطلاعاتی به افرادی که بر علیه ما قدم برمی دارند ، در صدد ایجاد تفرقه بین ملت و اقوام مختلف برای تخریب سیاسی است.
وی در بخشی دیگر از سخنانش به نفوذ جریانات تکفیری در کشورهای مختلف اسلامی اشاره و تصریح کرد: بر اثر این تهاجمات بیش از ۹ میلیون از ۲۵ میلیون نفر از مردم سوریه آواره شده اند و بالای ۲ میلیارد به سوریه خسارت وارد شده است و دشمنان حق برای لبنان و عربستان نیز این نقشه را دارند هرچند داعش بیرون از این مناطق جولان می دهد اما هدفش همین است.

,
,

سردار فرزندی همچنین با اشاره به اظهارات علمای بزرگ اهل سنت که از داعش اعلام برائت می کنند ، گفت: امروز بیش از ۳۰ کشور آفریقایی درگیر جریان تکفیری که به نام اسلام جولان می دهد ، شده اند.

,

این فرمانده هشت سال دفاع مقدس یادآور شد: حماسه ۹ دی دو پیام مهم داشت یکی در داخل ودیگری در خارج از مرزها است.
وی تصریح کرد: پیام این روز در داخل این بود که ملت ما هیچ گاه از ارزش ها فاصله نمی گیرد و میثاق خود با رهبری را در هر شرایطی حفظ می کند و وارد میدان می شود.

,
,

فرزندی ادامه داد: پیام این حماسه و حضور بصیرتی مردم به دشمنان که در این اندیشه بودند شرایط برای ورود دوباره آنها به ایران مهیا شده است، این بود که نمایش پیوند بین مردم و رهبری به قدری محکم است که هیچ کس نمی تواند این پیوند را بگسلد.

,

انتهای پیام/رض

]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه