logo
یک‌شنبه 05 مهر 1405 | یکشنبه 27 سپتامبر 2026 |
اخبار داغ
  1. شهید موسوی می‌تواند الگویی برای نسل‌های آینده نیروهای مسلح باشد
  2. گسست میان ادعا و واقعیت
  3. «بدنام»؛ کارناوال دهن‌کجی به قانون در شبکه نمایش خانگی
  4. هنر، کارآمدترین ابزار برای جهانی‌سازی فرهنگ ایثار/ هنرمندان باید صدای مظلومیت ایران در عرصه بین‌الملل باشند
  5. اهرم‌های غیرنظامی برای خنثی سازی‌توطئه توقف‌ پروازهای ایرانی/ تیر واشنگتن باز هم به سنگ خواهد خورد!
  6. آلودگی روی دور تکرار؛ تهران دوباره در محاصره آلاینده‌ها
  7. توقف پروازهای ایرانی هیچ دستاوردی برای واشنگتن نخواهد داشت/ اهرم های بسیاری داریم که به موقع به کار خواهیم گرفت
  8. نامه ایران به سازمان ملل درباره اظهارات خصمانه دبیرکل ناتو
  9. با وجود شیطنت دشمن، تنگه هرمز در اختیار ایران است
  10. سرباز جوان ایرانی، جان‌فدای ناموس و وطن شد
  11. رشد ۱۷ میلیاردی گیشه سینما در هفته نخست مهر؛ «خانوم والده» صدرنشین شد
  12. موزه‌های ایران؛ روایتگر تاریخ، هنر و فرهنگ ایرانی از دوران باستان تا دوران معاصر
  13. هنر؛ فناوری نجات‌بخش در خط مقدم جنگ روایت‌ها
  14. یا همه نفت می‌فروشند یا هیچ‌کس!/ فجیره در انتهای گلوگاه نفتی غرب آسیا
  15. تنگه هرمز، برگ برنده ایران در مذاکرات/ آمریکا تاب تحمل هزینه تنش را ندارد
  16. مجوز فعالیت برند چهره حامی پهلوی در تهران را چه کسی صادر کرد؟/ ضرورت ورود قوه قضائیه برای بررسی و محاکمه صادرکنندگان متخلف
  17. رهبر شهید و تجربه حضوری پر صلابیت در سازمان ملل/ تاکید بر تضمین امنیت منطقه در سایه محاکمه عامل ناامنی منطقه!
  18. سخنان رئیس‌جمهور در سازمان ملل در شأن ملت ایران بود/ دفاع از حقوق‌ ملت انسجام را افزایش داد
  19. داماد "حسن روحانی" چه کاره دولت است که در هر موضوعی اظهارنظر می‌کند؟/داماد سرخانه نگران کیک تولد همسایه!
  20. فرصت‌سوزی حسن روحانی از سفر تاریخی رئیس‌جمهور چین به ایران

نمایشگاه اشیای دور ریختنی با 500 اثر در سیریک گشایش یافت+ تصاویر

نمایشگاه اشیای دور ریختنی با 500 اثر در سیریک گشایش یافت+ تصاویر
نمایشگاه آثار و دستاوردهای اشیای و وسایل دور ریختنی با مشارکت 160 دانش آموز مقطع ابتدایی شهرستان در دبستان حضرت سمیه به مدت یک هفته گشایش یافت.
[

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از آذینی،محمد فولادی، مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیریک  در آئین افتتاحیه این نمایشگاه افزود: در این نمایشگاه بیش از 500 نوع اثر از قبیل ساخت انواع کاردستی های زیبا و جذاب، لوازم تزئیناتی منزل، چراغ خواب، گلدان های مختلف، خانه های چوبی، صندلی، باکس ، انواع سبد، نقاشی، نقشه دیواری، عکس، مقاله و شعر با موضوعات محیط زیست مورد نمایش واقع شده است.

, شبکه اطلاع رسانی راه دانا,

مدیر آموزش و پرورش شهرستان سیریک اظهار کرد: مهمترین هدف از برپایی این نمایشگاه ترویج فرهنگ خلاقیت و نوآوری، تغییر نگاه نسبت به مواد دورریختنی ، استفاده بهینه از مواد دور ریختنی، زمینه سازی ایجاد اوقات فراغت در منزل، شور و نشاط اجتماعی و علمی ، ایجاد تفکر خلاق در دانش آموزان برشمرد.
وی تصریح کرد: دانش‌آموزان در این نمایشگاه موادی که از نظر ظاهری دور ریختنی بودند را دوباره به چرخه مصرف برگردانده‌اند تا به نوعی در حفظ سرمایه‌های موجود در جامعه ضمن کمک الگوی مناسبی برای تغییر در رفتارهای زندگی ما انسان ها باشد.
فولادی تصریح کرد: یکی از وظایف ما معلمین و مسئولین در جامعه باید استفاده درست از وسایل و امکانات و فرهنگ سازی برای مصرف صحیح از سرمایه‌های ملی باشد تا نمادی شایسته و الگوی درست برای نهادینه شدن در میان دانش آموزان باشد.
این نمایشگاه با حضور مبارکی فرماندار سیریک ، جمالدینی بخشدار مرکزی ، عباسی معاون فرماندار ، شهردار سیریک ، کوهستک و گروگ ، رئیس شورای شهرستان، فرماندهان نظامی و انتظامی و جمعی از مدیران ادارات و نهادها و دانش آموزان و معلمان افتتاح شد.

,
,
,
]

به اشتراک گذاری این مطلب!

ارسال دیدگاه