رئیس اداره ورزش و جوانان زابل در گفتگو با اوشیدا؛
تکواندوکاران خردسال و نونهال زابل مقام های اول و سوم مسابقات استانی را از آن خود کردند
رئیس اداره ورزش و جوانان زابل گفت: مسابقات استانی قهرمانی تکواندو به منظور انتخاب نفرات برتر و راه یافتن به مسابقات چند جانبه قهرمانی کشور در یزد برگزار شد.[
به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسعود دهمرده رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان زابل در گفت و گو با خبرنگار اوشیدا گفت: تیم تکواندو خردسالان و نونهالان زابل در مسابقات استانی در زاهدان به ترتیب مقام های اول و سوم مسابقات را در دو رده سنی کسب کردند.
دهمرده بیان داشت: این مسابقات با شرکت بیش از 50 نفر از شش شهر استان در زاهدان برگزار شد و تکواندوکاران به رقابت با یکدیگر پرداختند.
رئیس اداره ورزش و جوانان زابل اظهار کرد: مسابقات استانی قهرمانی تکواندو به منظور انتخاب نفرات برتر و راه یافتن به مسابقات چند جانبه قهرمانی کشور در یزد برگزار شد.
وی عنوان کرد: تکواندوکاران در 10 وزن و در دو رده سنی نونهالان و خردسالان با یکدیگر رقابت کردند.
دهمرده گفت: در پایان این مسابقات تیم خردسالان زابل با کسب 36 امتیاز مقام اول، زاهدان با 17 امتیاز مقام دوم و تکواندوکاران نیمروز با 16امتیاز مقام سوم را از آن خود کردند.
وی افزود: در رده سنی نونهالان تیمهای زاهدان با 38 امتیاز دوم و زابل با 15 امتیاز مقام سوم را کسب نمودند و برای حضور در مسابقات چند جانبه یزد آمادگی پیدا کردند.
انتهای پیام/گ
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
,
]
ارسال دیدگاه